Haberler

Başarı Koleji'nde Pet Şişe Kampanyası

Doğal Kaynaklar ve Çevre konusunda gerçekleştirdiği etkinliklerle öğrencilerde çevre bilinci oluşturmayı hedefleyen Başarı Koleji, örnek bir etkinliğe daha imza atıyor.

Doğal Kaynaklar ve Çevre konusunda gerçekleştirdiği etkinliklerle öğrencilerde çevre bilinci oluşturmayı hedefleyen Başarı Koleji, örnek bir etkinliğe daha imza atıyor. Başarı Koleji'nde Atık Yağ kampanyasının ardından Doğal kaynakları ve çevreyi korumak amacıyla başlatılan Plastik Şişe Toplama Kampanyası devam ediyor. Plastik atıkların geri dönüşüme gönderilmesini sağlamak için okul bahçesinde oluşturulan plastik şişe toplama noktası öğrencilerden ve velilerden büyük ilgi gördü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başarı Koleji Müdür Yardımcılarından Ali İbrahim Öz: "Doğal kaynaklarımızı ve çevremizi koruma bilincini öğrencilerimize vermek için çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. "Türlerimizi Koruyalım" projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik de çevreye duyarlı kişileri bu alanda daha çok sahiplenmeye sevk ediyor. Bizler bu anlamda Başarı Koleji olarak öğrencilerimizi ve velilerimizi çevremize karşı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title