Haberler

Başakşehir'de çocuk maratonu; 5 bin çocuk koşarak gönüllerince eğlendi

Güncelleme:

- Başakşehir'de çocuk maratonu; 5 bin çocuk koşarak gönüllerince eğlendi Başakşehir Belediyesi'nin Dünya Çocuk Günü nedeniyle düzenlediği 3. Çocuk Maratonunda yer alan 5 bin çocuk, hem koştu, hem de gönüllerince doyasıyla eğlendi.

- Başakşehir'de çocuk maratonu; 5 bin çocuk koşarak gönüllerince eğlendi

İSTANBUL - Başakşehir Belediyesi'nin Dünya Çocuk Günü nedeniyle düzenlediği 3. Çocuk Maratonunda yer alan 5 bin çocuk, hem koştu, hem de gönüllerince doyasıyla eğlendi.

Başakşehir Belediyesi Dünya Çocuk Günü kapsamında çocukların eğlenceli vakit geçirmesi Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda çeşitli etkinler organize etti. Etkinliğe aileleriyle gelen çocuklar her yaş grubuna özel alana kurulan çeşitli oyunlarla doyasıya eğlendi. Etkinlikler arasında 'Haydi çocuklar birlikte koşuyoruz' sloganıyla yer alan 3. Çocuk Maratonuna 5 bin çocuk katılım sağladı. Spor kültürünün gelişmesi amacıyla düzenlenen 3. Çocuk Maratonu'nda 7 ve daha küçük yaş grupları anne ve babalarıyla birlikte 300 metrede koşarken, 8-13 yaş grupları ise 900 metre koşusunda yer aldı. Çocukların gün boyunca eğlenceli vakit geçirmesi için organize edilen etkinlikler ise, katılımcılardan tam not aldı.

"Bu oyunların kazananı var, kaybedeni yok"

Etkinliğe katılan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Biliyorsunuz bugün Dünya Çocuk Günü Haftası. Bu vesileyle çocuk maratonu olarak Avrupa Yakası'nın en büyüğünü bugün gençlerimiz ve çocuklarımızla gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 5 bin çocuk ve ailemizle güzel muhteşem bir atmosferde, güzel mekanda, eğlenceli alanda hem yarışacağız hem eğleneceğiz. Etkinliklerimiz gün boyu sürecek. Bugün önemli bir özellik daha var girişte çocuklarımıza da söylettiriyorum. Bugün yarışmalarla birlikte rekabet de oluyor ama etkinlikte her çocuğumuz şampiyon. Bu organizasyonun öyle bir özelliği var. Her çocuğumuz girişte içeriye şampiyon olarak giriyor ve daha sonra yarışıyor. Bu oyunların kazananı var kaybedeni yok. Tüm çocuklarımızın Dünya Çocuklar Günü'nü kutluyoruz. Bütün çocukları sevdiğimizi bir kez daha bildirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Kendimi iyi hissediyorum, eğleniyorum"

Etkinliğe arkadaşları ve abisiyle katılan Mehmet Emin Akça, "Öncelikle böyle bir etkinlik yaptıkları için Başakşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz. Nefesimiz kesildi çok yorulduk. Şuan sonuncu gibi görünüyorum. Eğlendik yemekler yedik" dedi.

Etkinlikte koşu maratonuna katılan Uygar Çelik, "Kendimi iyi hissediyorum. Biraz heyecan basıyor ama daha iyim. Bitmek üzere bayağı koştum. Babamla geldim. Eğleniyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Başakşehir Belediyesi Dünya Çocuk Günü Başakşehir Çocuk Yerel Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title