Haberler

Bartın Tso Başkanı Çakır: "Bayram Barış Dolu Günler Getirsin"

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır Ramazan Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır Ramazan Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Cihat Çakır Ramazan Bayramının barış dolu günler getirmesi temennisinde bulundu. Çakır yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı'nı kutladı. Çakır mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kendine mahsus manevi atmosferi içerisinde yaşayarak tamamlamış olduğumuz bir Ramazan Ayı'nı daha huzur içerisinde geride bırakarak, heyecan ve özlemle beklediğimiz bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Mübarek Ramazan ayı, Müslümanlar için el ele vermek, kaynaşmak ve yekpare olmak için bir vesiledir. Bugüne kadar birlik ve beraberlik örneği gösteren değerli halkımızın, bundan sonra da aynı beraberliği göstererek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek aydan istifade edeceklerine inanıyorum" dedi.

Sevgi ve hoşgörünün hakim olmasını temenni eden Çakır şöyle devam etti: "Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını hakim kıldığımız sürece, daha güzel günlere ulaşacağımıza şüphe yoktur. Bayramlarda, sevgi, saygı, özveri, fedakarlık ve güzellikler adına ne varsa harmanlayıp bunları gönülden gönüle sunabilmeliyiz. Farklı anlayışlarından dolayı insanları yargılamadan, sınıflandırmadan ve ötekileştirmeden gönül kapılarımızı birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin beslendiği bu güzel günü, tüm dünya ve milletimiz insanlarına, barış dolu günler getirmesi dileklerimle, bütün Bartınlı hemşehrilerimin, iş adamlarımızın, sanayicilerimizin ile sivil toplum kuruluşlarımızın ve Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum." - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Bayram Barış Cihat Çakır Bartın Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Dursun Özbek'in 'Delikanlıysa gel' çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

Dursun Özbek'in "Delikanlıysa gel" çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title