Haberler

Balkan Şampiyonu Osmaneli'den

5-6 Aralık’ta Sırbistan’da yapılan 10 ülke ve 563 sporcunun katıldığı Balkan Şampiyonası’nda, 44 kiloda gençler Balkan şampiyonu 1308 Osmaneli Belediyespor tekvando sporcusu Pelin Yıldız oldu.

5-6 Aralık'ta Sırbistan'da yapılan 10 ülke ve 563 sporcunun katıldığı Balkan Şampiyonası'nda, 44 kiloda gençler Balkan şampiyonu 1308 Osmaneli Belediyespor tekvando sporcusu Pelin Yıldız oldu. Almanya'da düzenlenen 25 ülke ve 700 sporcunun katıldığı Uluslararası Tekvando Şampiyonası'nda ise 44 kiloda Sueda Onat 3'üncü oldu.

Başarılı sporcular, ilçe dönüşlerinde Kaymakam Edip Çakıcı'yı makamında ziyaret etti. Kaymakam Çakıcı, sporcuların başarıyla ilçeye dönmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çakıcı, "Osmaneli'yi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hiçbir başarı tesadüf değil çalışmayla, gayretle olur. Görüyorum ki, bu çalışma ve gayret sizlerde var. Aynı zamanda ikiniz de öğrencisiniz ve umuyorum ki sporda gösterdiğiniz başarıyı derslerinizde de gösteriyorsunuzdur. Göstermiş olduğunuz bu başarının arkasında gizli kahramanlarda var. Öncelikle ben bu arkanızdaki gizli kahramanları yani ailenizi kutluyorum, sonra sizi eğiten hocalarınızı ve tatbiki de sizleri canı gönülden kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Başarılı sporcular daha sonra hocaları Mesur Düş ile birlikte Osmaneli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şener Öner'i ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edip Çakıcı Osmaneli Almanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title