Haberler

Balık tezgahları buz kesti

Güncelleme:

Balık tezgahları buz kestiBALIKESİR Marmara, Ege ve Karadeniz'de etkili olan fırtına ve soğuk hava balık tezgahlarına da yansıdı.

Balık tezgahları buz kesti

BALIKESİR Marmara, Ege ve Karadeniz'de etkili olan fırtına ve soğuk hava balık tezgahlarına da yansıdı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma balık haline balık az gelince, bazı işyerleri kepenk kapattı.

Fırtına ve soğuk hava Bandırma balık halini olumsuz etkiledi. Balık haline gelen balık miktarı çok düştü. Balık az gelince bazı işyerleri işyerlerini açmadı. Balık halinde hamsi kilosu 40, istavrit kilosu 30 ve çinekop kilosu 60 liradan satılıyor. Soğuk havaların birkaç gün daha etkili olmasının beklendiğini belirten balıkçı Okan Balıbek, "Balık tezgahlarına fırtına esti. Balık tekneleri denize açılmıyor. Marmara, Ege ve Karadeniz fırtınalı ve soğuk bir hava geçiriyor. Balıklar az geliyor. Fiyatları yüksek. Balık miktarı az olunca balık halimizde bazı arkadaşlarımız iş yerlerini açmadı. Balık fiyatlarına gelince Karadeniz hamsisi kilosu 40, istavrit kilosu 30 ve çinekop da kilosu 60 liradan satılıyor. Vatandaşlarımızı balık almaya, balık yemeye davet ediyoruz. Soğuk ve fırtınalı havanın 3 veya 4 gün daha sürmesi bekleniyor. Ondan sonra güzel bir hava gelir" şeklinde konuştu.

Bandırma balık haline balık az gelince bazı işyerleri kepenk kapatırken, balıkhaneye vatandaşın ilgisinin yok denecek kadar az olduğu gözlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Fırtına Marmara Ege Yerel Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title