Haberler

Bakan Ömer Çelik: "Türkiye, 8 Haziran'a AK Parti'nin Zaferiyle Uyanacak"

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Türkiye, 8 Haziran’a AK Parti’nin zaferiyle uyanacak" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Türkiye, 8 Haziran'a AK Parti'nin zaferiyle uyanacak" dedi.

AK Parti teşkilatı tarafından Osmaniye'de Haraz Mahallesi ve Kadirli'de Şehit Mustafa Yağız Mahallesi'nde düzenlenen açık hava mitinginde konuşan Bakan Çelik, iktidara gelirken de iktidardayken de sadece halkı dinlediklerini belirtti.

Bakan Çelik, Türkiye'de seçime iki partinin girdiğini, bunlardan birinin AK Parti, diğerinin ise "Eski Türkiye Partisi" olduğunu ifade ederek, "Bu Eski Türkiye Partisi'nin üç tane genel başkanı var. Bu partiye sabahleyin Kemal Kılıçdaroğlu başkanlık yapıyor, öğlen Devlet Bahçeli, öğleden sonra da Selahattin Demirtaş. Hepsinin ortak noktası Recep Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye, Ahmet Davutoğlu liderliğinde AK Parti'nin birinci olmadığı bir Türkiye. Bunun sonucu üç ay sonra Türkiye'nin çok büyük bir krizle baş başa olmasıdır. Üstelik bu sefer gelecek olan kriz, Allah korusun tabi bunlara hiçbir zaman bu millet yol vermez ama 2001 krizinden daha beter olur" diye konuştu.

Türkiye'nin 8 Haziran'a AK Parti'nin zaferiyle uyanacağını söyleyen Çelik, "AK Parti'nin iktidar olmadığı bir Türkiye istiyorlar. Türkiye'yi halk değil bazı çıkar grupları yönetsin istiyorlar. Ama hep beraber 7 Haziran seçimlerine yürüyoruz. Biz önce Allah sonra millet diyen bir kadroyuz. Türkiye'yi sadece halkın yönetmesini istiyoruz" dedi.

Kimilerinin iktidara gelirken halkın sesini dinlediğini, iktidara geldiğinde halkın sesine kulak vermeyi unuttuğunu dile getiren Çelik, şunları kaydetti:

"AK Parti iktidara gelirken nasıl halkı dinliyorsa iktidardayken de sadece ve sadece halkı dinler. İktidara gelirken nasıl halkın sesini dillendiriyorsa iktidardayken de halkın sözünü dillendirir. O nedenle 7 Haziran seçimleri, eski Türkiye partisinin, karşımızdaki o kaos koalisyonunun mahkum olması için yenilgiye uğraması için fevkalade önemlidir. AK Parti'nin seçimde Osmaniye'den alacağı başarı ülke başarısı için önemlidir."

Sağanak yağış altında coşkulu muhteşem kalabalığa hitap eden Bakan Ömer Çelik, konuşmasının sonunda seçmenlerden AK Parti Osmaniye milletvekili adayları Dr. Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu, Mehmet Sarı ve Emir Hasan Arslantaş'a destek istedi. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Çelik Ak Parti Osmaniye Kadirli Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

title