Haberler

Aydın yerel haberi | Didim'de 27. Barış Şenlikleri'ne Binlerce Vatandaş Katıldı

Güncelleme:

Edinilen Aydın gelişmesine göre Didim'de 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla düzenlenen 27. Barış Şenlikleri'ne binlerce vatandaş katıldı.

Didim'de 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla düzenlenen 27. Barış Şenlikleri'ne binlerce vatandaş katıldı.

Didim Belediyesi tarafından organize edilen 1 Eylül Dünya Barış Günü etkinlikleri kapsamında Altınkum Yalı Caddesi'nden başlayan barış kortejine binlerce vatandaş katıldı. Şarkılar ve sloganlar eşliğinde yürüyen vatandaşlara, CHP Aydın Milletvekili ve Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi Hüseyin Yıldız, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener, CHP Didim İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülru Pere Uzman, meclis üyeleri ve STK temsilcileri eşlik etti.

Aytepe Barış Heykeli'nde son bulan kortej, burada barış ateşini yaktı.

NECATİ VE SAYKOLAR'DAN UNUTULMAZ KONSER

27'nci Barış Şenliği, kortejin ardından Türkçe Rock müziğin sevilen grubu Necati ve Saykolar konseri ile sürdürüldü. Altınkum Plajı'nda düzenlenen konserde binlerce vatandaş, şarkılara eşlik etti ve unutulmaz dakikalar yaşadı. Performanslarıyla beğeni toplayan Necati ve Saykolar grubuna teşekkür eden Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, kendilerini tebrik ederek grubu temsilen solist Necati Karadayı'ya çiçek takdim etti.

Kaynak: ANKA / Yerel

Dünya Barış Günü Eylül Aydın Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title