Haberler

Aydın'da jandarma ve trafik ekipleri, vatandaşları bilgilendirdi

Güncelleme:

Aydın'ın Efeler ilçesinde Trafik Haftası çerçevesinde farkındalık etkinliği gerçekleştiren jandarma ve trafik ekipleri, trafik kuralları konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde Trafik Haftası çerçevesinde farkındalık etkinliği gerçekleştiren jandarma ve trafik ekipleri, trafik kuralları konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Standı ziyaret eden minik öğrenciler ise eğlenerek trafik kurallarını öğrendi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde vatandaşlarda trafik bilincinin artırılmasına yönelik çalışmalarına devam eden trafik ve jandarma ekipleri, gerçekleştirdiği etkinliklerle vatandaşları bilgilendirdi. Her yıl Mayıs ayının ilk haftasında başlayarak bir hafta boyunca kutlanan Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla çalışmalarına hız veren Aydın Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri Efeler ilçesinde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Yayaların en çok kullandığı yerlerden birisi olan Sevgi Yolu'nda stant açan jandarma ve trafik ekipleri, vatandaşlara "Güvenli Trafik" konularında bilgilendirme yaptı. Trafik ışıklarına uyulması, emniyet kemerinin önemi gibi genel trafik kurallarının anlatıldığı etkinlikte, vatandaşların trafik kurallarına uymaları konusunda da daha dikkatli ve duyarlı olmaları temenni edildi. Trafikte kurallara uymanın hayat kurtardığına dikkat çeken ekipler, vatandaşların uyması gereken kuralları da hatırlatılarak farkındalık oluşturdu.

"İlkokul öğrencilerinden stant ziyareti"

Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri de Sevgi Yolu'nda kurulan standı ziyaret etti. Minik ziyaretçileri ile yakından ilgilenen jandarma ve trafik ekipleri, öğrencilere trafik kuralları ile ilgili bilgiler verirken, ebeveynlerini araç kullandıkları esnada kontrol etmeleri ve kuralları hatırlatmaları istendi. "Tim Jandarma" hatıra panosunda fotoğraf çektiren minikler ayrıca trafik ve jandarma motorize ekiplerinin motorlarına binerek doyasıya eğlendi. Eğlenerek öğrenen miniklere ziyaret sonunda trafik boyama kitabı, yap boz ve kırmızı düdük hediye edildi.

Vatandaşlarda trafik bilincinin artırılması amacıyla okullarda gerçekleştirilen teorik ve uygulamalı eğitimlere ve vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde ise bilgilendirmelere devam edileceği öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trafik Haftası Jandarma Efeler Aydın Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title