Haberler

Aydın Büyükşehir Belediyesi Amatör Kulüpleri Sevindirdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki futbol ve salon sporlarında faaliyet gösteren yaklaşık 120 amatör spor kulübüne 2016-2017 sezonu öncesinde toplam 400 bin TL maddi yardım yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki futbol ve salon sporlarında faaliyet gösteren yaklaşık 120 amatör spor kulübüne 2016-2017 sezonu öncesinde toplam 400 bin TL maddi yardım yaptı.

Aydın'da sportif faaliyetlerini sürdüren amatör kulüplere Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından nakli yardım yapıldı. Büyükşehir Belediye Meclis salonunda gerçekleşen törene spor kulüplerine yardım çekleri dağıtıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı İbrahim Gürdal, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Aydın Şube Başkanı Mehmet Kıvanç, meclis üyeleri ile çok sayıda kulüp başkanı ve temsilcisi katıldı.

400 BİN TL YARDIM YAPILDI

Geleneksel hale gelen maddi yardım ile bir nebze de olsa amatör kulüpleri sevindirdikleri için mutlu olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı İbrahim Gürdal, "BAL'da mücadele eden 4 kulübe 10'ar bin TL, Süper Amatör'de mücadele eden takımlara 5'er bin TL, 1. Amatör takımlarına 3'er bin TL, 2. Amatör takımlarına da 2'şer bin TL olmak üzere toplam 400 bin TL yardım yaptık" dedi.

"TESİS YÖNÜNDEN FAKİRİZ"

Amatör kulüplere yardım eden Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden Aydın ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç, "Öncelikle bize tekrar böyle bir yardımı yapmayı uygun gören Belediye Başkanımız bizi sevindirdi ve gururlandırdı. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyoruz. Ailemiz büyüdü ve başkanımızı da bu ailenin içinde görüyoruz. Aydın genelinde yaklaşık 7 bin lisanslı sporcumuz var. Merkez de tesis yönünde sıkıntılarımız var bu anlamda fakiriz. Amatör ailesi olarak büyükşehir belediyemizden bir müjde bekliyoruz" dedi.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NDAN MÜJDE

Spor tesisi ve kompleksi konusuna açıklık getirerek konuşmasına başlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Spor tesisi konusunda Aydın bir parça yetersiz. Buradan söz veriyorum ve biz spor deyince işin içine siyaseti sokmuyoruz. Bu müjdeyi de vererek yeni spor tesisi yapmaya hazırız. Sizler de projemize destek verin ki spor kulüplerimizin istediği gibi uzun yıllar kullanılabilecek bir tesisi Aydın'a ve sporseverlere en kısa sürede kazandıralım. Bugünden itibaren bu konuda daha sıkı çalışmaya başlıyoruz. Zaten biz de bu konuda iki aydır bir çalışmamız vardı" diye konuştu.

ÇERÇİOĞLU'NA PLAKETLERLE TEŞEKKÜR ETTİLER

Spor kulüplerine yapılan yardım töreninde Başkan Özlem Çerçioğlu ve protokol tarafından Kadınlar 3. Ligi 2. Grup şampiyonu olan 7 Eylül Gençlikspor'a madalya ve kupaları takdim edildi. Ayrıca Aydın Doğa Dostları Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından da Özlem Çerçioğlu'na 4. Latmos Şenliği'ne verdiği destekten dolayı plaket takdim edildi. ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç da Başkan Çerçioğlu'na ASKF'ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi ile amatör kulüplerinin imzasının bulunduğu futbol topu ile takdim etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu İbrahim Gürdal Mehmet Kıvanç Aydın Spor Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title