Haberler

Atık Yönetimi Sektörü İzaydaş'ı Alkışladı

İZAYDAŞ heyeti, 2015 Atık Yönetimi Sempozyumu’na katıldı.

İZAYDAŞ heyeti, 2015 Atık Yönetimi Sempozyumu'na katıldı.

Atık yönetiminde Türkiye'nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, 2015 Atık Yönetimi Sempozyumu'nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve özel sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Dört gün süren sempozyumda İZAYDAŞ, bir oturum başkanlığı ve iki sunum ile örnek uygulamalarını tüm katılımcılarla paylaştı. Antalya'da 4 gün süren "Atık Yönetimi Sempozyumu"na İZAYDAŞ'ın yanı sıra bakanlık bürokratları, sektör temsilcileri, akademisyenler, yerel yönetim sorumluları, üniversiteler, STK'lar, oda ve birlikler, enstitüler ve belediyelerden yetkililer katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin açılışını yaptığı sempozyumda atık yönetimi ile ilgili uygulamalar tartışıldı, ilgili paydaş gruplar bilgi alışverişinde bulundu.

Atık yönetiminde yeni yaklaşımlardan verilen desteklere, atıktan enerji ve alternatif hammadde üretiminden, ambalaj atıklarına, AB uygulamalarına ve İSG yönetimine kadar toplam 27 oturumun gerçekleştiği sempozyum, bilgi şölenine sahne oldu. Tehlikeli Atık Yönetimi başlıklı oturumda İZAYDAŞ Genel Müdür Yardımcısı İsmail Uludağ oturum başkanlığı yaptı. Yakma Tesisi Müdürü Şahan Dede ve İSG Şefi Bircan Soysal ise yaptıkları sunumla Türkiye'nin her köşesinden gelen katılımcılara İZAYDAŞ'ta yapılan çalışmalardan örnekler verdi. Merakla beklenen İZAYDAŞ sunumları, sektörün tüm aktörleri tarafından ilgiyle takip edildi.

TAYÇED, ÇEVKO, İSTAÇ, TÜKÇEV, ELDAY, LASDER, TAP, TÇMB, PETDER, TÜDAM gibi etkin kurum ve kuruluşların da desteklediği organizasyona İZAYDAŞ,13 kişilik ekiple adeta çıkarma yaptı. Oturumlara verilen aralarda İZAYDAŞ'ın tanıtım standı ve çevreci çocuk İZAYCAN maskotu büyük ilgi gördü. Sempozyum sonunda ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından katılımcılara "2015 Atık Yönetimi Sempozyumu Katılım Sertifikası" verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title