Haberler

Atatürk Üniversitesi Rektörü Yeşilay ve Kızılay Kan Merkezi temsilcileriyle bir araya geldi

Güncelleme:

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Yeşilay ve Kızılay Kan Merkezi temsilcileriyle bir araya geldi. Bağımlılıkla mücadelede dayanışmanın önemine vurgu yapıldı.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Yeşilay ve Kızılay Kan Merkezi temsilcileri ile bir araya geldi.

Yeşilay Erzurum Şube Başkanı Emirhan Tanay ve ekibini kabul eden Prof. Dr. Ömer Çomaklı, "Ülkemizin ve dünyanın en önemli sorunlarından biri haline gelen bağımlılıkla mücadelede kamu kurumlarının, üniversitelerin, derneklerin, sivil toplum kuruluşlarının dayanışmayla ve ortak çalışmalarla hareket etmesi gerektiğine vurgu yaptığımız ziyarette, Yeşilay Erzurum Şubesi ile üniversitemiz arasında yürütülebilecek ortak çalışmalar ve eğitimler üzerine istişarelerde bulunduk. Tüm mücadelemiz, özellikle gençlerimizi bağımlılıktan kurtarmak ve her açıdan sağlıklı birer bireyler olmalarına vesile olmak." diye konuştu.

Kan bağışı, sosyal projeler ve gençlik faaliyetleri için her zaman destek olduklarını belirten Çomaklı,, "Bundan da mutluluk duyduğumuz Kızılay'ın Doğu Anadolu Kan Merkezi Müdürü Dr. Abdullah Üzer ile ekibi ziyaretimize geldi. Ülkemizi kan dağıtımı ile birbirine bağlayan ve üniversite olarak da her daim kurulan kan bağışı stantlarına yoğun ilgi gösterdiğimiz Kızılay Erzurum ailesine başarı ve kolaylıklar diliyorum." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Üniversitesi Ömer Çomaklı Kızılay Rektör Yerel Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title