Haberler

Atatürk Meydanı'nda İlginç Evlilik Teklifi

Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından Atatürk Meydanı'na vatandaşların beğenisine sunulan fotoğraf sergisi önünde ilginç bir evlenme teklifi yaşandı.

Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından Atatürk Meydanı'na vatandaşların beğenisine sunulan fotoğraf sergisi önünde ilginç bir evlenme teklifi yaşandı.

Ercan Özer maytaplar, konfetiler eşliğinde Ercan Özer, kız arkadaşı Meryem Özbay'a evlenme teklifinde bulundu.

Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından Atatürk Meydanı'nda vatandaşların beğenisine sunulan ve binlerce kişi tarafından ziyaret edilen fotoğraf sergisi, pek çok ilki yaşattığı gibi farklı bir ilk daha yaşattı. Atatürk Meydanı'ndaki fotoğraf sergisi önünde ilginç bir evlilik teklifi olayı yaşandı. Konfetiler, maytaplar ve güller eşliğinde gerçekleştirilen evlilik teklifinde Ercan Özer, kız arkadaşı Meryem Özbay'a Atatürk Meydanı'nda, yüzlerce kişinin önünde ilan-ı aşk etti.

50 kişilik arkadaş grubuyla birlikte kız arkadaşına evlilik teklifinde bulunan Ercan Özer'in ve kız arkadaşı Meryem Özbay'ın heyecanı ve mutluluğu dikkat çekti. Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen fotoğraf sergisini ziyaret eden yüzlerce kişinin önünde gerçekleşen evlilik teklifi renkli görüntülere sahne oldu. Evlenerek hayatlarını birleştirecek olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Ercan Özer ve Meryem Özbay; "Bundan 3 ay önce bir lokantada tanıştık. O zamandan bu yana görüşmelerimiz devam ediyor. Çorlu Gazeteciler Derneği'nin fotoğraf sergisi önünde evlenme teklif etmek istedim. Hem yüzlerce kişi bu evlilik teklifimi görmüş oldu, hem de ilginç bir evlilik teklifi ile dünya evine girmeden önce farklılık yaratmak istedim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yaşanan evlilik teklifini Çorlu Gazeteciler Derneği fotoğraf sergisini gezen yüzlerce vatandaş da izledi. Evlilik teklifi sonunda ise izleyiciler her iki çifti de alkışladı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Özer Çorlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title