Haberler

Atakum Belediyesi'nden 19 Mayıs Videosu

Güncelleme:

Atakum Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle CHP’li kadın milletvekili ve belediye başkanlarını aynı videoda bir araya geldi. Kadınlar, 19 Mayıs’ı Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleriyle selamladı.

Atakum Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle CHP'li kadın milletvekili ve belediye başkanlarını aynı videoda bir araya geldi. Kadınlar, 19 Mayıs'ı Mustafa Kemal Atatürk'ün sözleriyle selamladı.

Atakum Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı CHP'li kadın milletvekilleri ve belediye başkanlarını bir araya getirdiği videoyla kutladı.

ATATÜRK'ÜN SÖZLERİNİ SESLENDİRDİLER

#KadınAta ve #KadınAtadanÖğütler etiketiyle paylaşılan videoda kadınlar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerini seslendirdi.

Bütüncül şifa uzmanı Müleyke Özer'in fikriyle başlanan videonun çekimleri, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Güneysu ve Atakum Belediye Başkan Yardımcı Atilla Küçükala tarafından koordine edildi. Sosyal medyada kısa sürede yayılan video, oldukça beğeni aldı.

Videoda Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal olmak üzere 12 CHP'li kadın milletvekili yer aldı.

Videoda yer alan belediye başkanları ise şöyle:

Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, İzmir Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel.

Kaynak: ANKA / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk Milletvekili Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title