Haberler

Ardahan haber... Çıldır Kaymakamı Bayram'a "Fahri Hemşehrilik Beratı"

Güncelleme:

Ardahan haberleri... Çıldır Kaymakamı Fatih Bayram'a" Fahri Hemşehrilik Beratı" verildi.

Çıldır Kaymakamı Fatih Bayram'a" Fahri Hemşehrilik Beratı" verildi.

Çıldır Kaymakamı Fatih Bayram'a Çıldır Belediyesi tarafından "Fahri Hemşehrilik Beratı" takdim edildi. Çıldır Belediyesi tarafından Çıldır Belediye Başkanı Kemak Yakup Azizoğlu imzası ile takdim edilen "Fahri Hemşehrilik Beratında", " İlçemizde göreve başladığı günden bugüne, ilçemizin turzme kazandırılması ve kalkınma hamlesini gerçekleştirme adına mesai meftunu gözetmeksizin, turzim, çevre, eğitim ve spor alanlarında yürütmekte olduğu çalışmalarla halkımıza kucaklayıcı ve şefkatli tutumları, Çıldır halkı ile bütünleşerek ilçemize sağladığı katkılardan dolayı Çıldır Kaymakamı sayın Fatih Bayram'a Çıldır halkının şükran ve teşekkür duygularına tercüman olmak üzere, 5393 sayılı belediye kanununun 18. madddesi (r) fıkrası gereği Çıldır Belediye Meclisinin 06.07.2022 tarih ve 2022/29 kararı ile Ardahan ili Çıldır ilçesi "Fahri Hemşehrilik Beratı" verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. Taktim etmekten gurur duyuyorum " ifadelerine yer verildi.

Fahri Hemşehrilik Beratını Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu'nun elinden alan Çıldır Kaymakamı Fatih Bayram büyük gurur duyduğunu belirterek " "Can kurban olsun Çıldır'a, edeb erkan ordadır." (Çıldırlı Aşık Şenlik). Şenliği Baba'nın diyarında şahsıma layık görülen fahri hemşehrilik beratı için Çıldır Belediye Başkanımız Sayın Kemal Yakup Azizoğlu ve belediye meclis üyelerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Yakup Azizoğlu Çıldır Belediyesi Fatih Bayram Ardahan Yerel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Bakmadan Geçme

LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak?
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye çağrıda bulundu: Çayın fiyatı 25 liraya çıkarılmalıdır

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye çağrıda bulundu: Çayın fiyatı 25 liraya çıkarılmalıdır

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title