Haberler

Ardahan AK Parti Şubat Ayı İl Danışma Toplantısı Yapıldı

Ardahan AK Parti Şubat ayı İl Danışma toplantısı Halk Eğitim konferans salonunda yapıldı.

Ardahan AK Parti Şubat ayı İl Danışma toplantısı Halk Eğitim konferans salonunda yapıldı.

Toplantıya AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, AK Parti Yerel Yönetimler Ardahan sorumlusu Yüksel Coşkunyürek, AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Hanak Belediye Başkanı Taşdemir Çoban, AK Parti ilçe başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, il ve ilçe yönetimleri ile partililer katıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar, hayvancılık, saman ithalatı, yeni anayasa ve yerel seçimler hakkında konuştu. Daha sonra sözü alan Ardahan Belediye başkanı Faruk Köksoy, baharla birlikte doğal gazla ilgili çalışmalara başlayacaklarını, Çıldır'da yapılan 1. Altın At

Kış Şöleninin Ardahan ve Çıldır'ın tanıtım açısından büyük katkı sağlayacağından bahsetti.

Ardahan AK Parti Milletvekili Orhan Atalay yaptığı konuşmada, hükümet olarak yaptıkları yeni anayasa çalışmasının son derece önemli olduğunun altını çizerken, DAP kapsamında Kalkınma Bakanlığının yörede yapacağı hizmetleri anlattı. Son olarak söz alan Hanak Belediye başkanı Taşdemir Çoban ise dört yıllık süreci değerlendirerek ilçedeki yaptıkları yatırımlar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Milletvekili Orhan Atalay tarafından AK Partiye katılan CHP'li İl Genel Meclis üyesi Osman Şahin'e rozeti takıldı. Daha sonra toplantı basına kapalı şekilde devam etti. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Köksoy Orhan Atalay Ak Parti Ardahan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title