Haberler

Antalyaspor, Bursa Nilüfer İle Karşılaşacak

Güncelleme:

Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor Hentbol Takımı, sezonun 12'nci haftasında bugün Bursa Nilüfer ile karşılaşıyor.

Foto: İdman fotoları, Özdilek fotosu

===

Hentbolda rakip Bursa Nilüfer

HENTBOL Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Akdeniz Üniversitesi Antalya spor Hentbol Takımı, sezonun 12'nci haftasında bugün Bursa Nilüfer ile karşılaşıyor. Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. Antalya spor puan cetvelinde 10'uncu, Bursa Nilüfer ise 6'ncı sırada bulunuyor.

Fotosuz

===

ITF, Kemerli Başak Eraydın'ı 2012'de dünyanın en iyi kadın tenisçileri arasında gösterdi

Başak'tan sınır ötesi başarı

KEMERLİ sporcu Başak Eraydın, katıldığı ulusal ve uluslararası yarışmalarda elde ettiği başarılardan dolayı, Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından, 2012'nin en iyi kadın tenisçileri arasında gösterildi. Son 5 ayda katıldığı turnuvalar ile WTA'da gösterdiği yüksek performansıyla Türk tenis tarihinde bir ilke imza atan Başak Eraydın, dünya tenis otoritelerinin de dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Başak Eraydın 10 bin dolar ödüllü turnuvalarda 7, çiftlerde de 5 şampiyonluk kazanarak dünya kadın tenisinde 'En çok şampiyonluk yaşayan tenisçi' unvanının da sahibi oldu. 2012'nin en iyileri arasına adını yazdırmayı başaran Eraydın, yıl içinde oynadığı 65 maçta 52 galibiyet, 13 yenilgi alarak, birçok ünlü tenisçiyi geride bıraktı. Başak Eraydın, ITF istatistiklerinde dünya 17'ncisi olurken Avrupa'da da 2'nci sıraya yerleşti. Adını Türk tenis tarihine altın harflerle yazdıran Başak Eraydın, Avrupa'da da çok kez bayrağımızı dalgalandırdı.

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Başak Eraydın hareketli fotosu

===

Alanya İskenderun'a döndü

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'taki temsilcimiz Alanya spor, pazar günü evinde oynayacağı İskenderun DÇ maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Gaziosmanpaşa maçının geride kaldığını belirten teknik direktör Ali Haydar Durusoy, oyucularını her yönüyle İskenderun maçına hazırlıyor. 22 puanla 6'ncı sırada bulunan Alanya spor, sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyor. Teknik direktör Durusoy, "Gaziosmanpaşa karşısında alınan 1 puan sevindirici. Şimdi İskenderun maçını kazanarak hem bir iki basamak yukarı çıkmak, hem de ikinci devreye moralli başlamak istiyoruz" dedi.

Foto: Haydar Durusoy

===

Kumluca'da file heyecanı

KUMLUCA Belediyesi tarafından bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali'ne, voleybol turnuvası ile start verildi. Kumluca Spor Salonu'ndaki törenle başlayan turnuva, Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında gerçekleştiriliyor. Turnuvanın açılış törenine, Kumluca Kaymakamı Salih Işık, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Osman Koşar, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ile daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Çetinkaya, bu yıl turnuvaya ilçe genelinden 20 takım katıldığını, iki grup halinde mücadele ederek, toplam 98 maç yapacaklarını kaydetti. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyen Çetinkaya, sproseverlerin turnuvaya ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Turnuva, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, takım kaptanlarının oynadığı dostluk maçıyla başladı.

Ekrem KARAMAN/KUMLUCA, (DHA)

Foto: Turnuva fotoları

===

Pehlivan yetişecek

KORKUTELİ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, ilçeye yeni pehlivanlar kazandırmak için güreş kursu açtı. Muhammet Ali Sarıcalar ve Mehmet Büyüksaka tarafından verilen kursa 27 pehlivan adayı katılıyor. Recep Gürbüz Spor Salonu'nda açılan kursta güreşçiler, günde 4 saat antrenman yapıyor. Kurs eğitmeni Sarıcalar, "Korkuteli gençlerine ata sporu güreşi sevdirmek, onların ahlaklı spocu olmasını sağlamak için buradayız. Kursta öğrencilere minder ve yağlı güreş branşlarında eğitim veriyoruz" dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Harun Topay, öncelikle ata sporu olan güreşin ilçede yaygınlaştırılması için bu kursu açtıklarını söyledi. Öğrencilerin boş vakitlerini kötü alışkanlıklardan uzak bir şekilde spor yaparak değerlendirmelerini istediklerini belirten Topay, "Dönemler halinde ilçe merkezinde talepler doğrultusunda lise ve diğer ilköğretim okullarının katılımıyla kurs devam edecek" dedi.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Güreş kursuna katılan kursiyerler ve antrenman yaparken

===

Küçük Kasparovlar

MANAVGAT Belediyesi Gençlik Merkezi'nin yetiştirdiği küçük satranççılar, Antalya genelinde başarılar elde etmeye devam ediyor. 7 yaş grubunda yarışan Burak Doğan'ın elde ettiği Antalya birinciliğinden sonra şimdi de 9 yaş grubunda Ufuk Alp Açıkgöz, Antalya 3'üncüsü oldu. Deepo Outlet Satranç Merkezi'nde yapılan şampiyonada 2004 doğumlular genel kategorisinde 1'nci Umut Bekirağaoğlu, 2'nci Sezer Ceylan, 3'üncü Ufuk Alp Açıkgöz kürsüye çıktı.

Foto: Madalya töreni

===

Spor sahası için seferberlik

KORKUTELİ Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yönetimi, okulun bahçesine yeni spor alanı yapmak için kolları sıvadı. Kaymakam Erkan Karahan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Volkan Onay, Belediye Başkanı Hasan Gökce, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hasan Çakmak'ı ziyaret ederek gereken desteği vereceklerini ifade etti.

Başkan Hasan Gökce, "Belediye olarak eğitime her zaman desteğimiz olmuştur. Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde yeni oluşacak spor alanı için tüm malzemeleri belediye olarak biz karşılayalım. Çocukların dersten arta kalan zamanlarda hoşça vakit geçirebilecekleri bir spor alanını okula kazandıracağızö" dedi.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ (DHA)

Foto: Okul yönetim fotoları - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor Kumluca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title