Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.STAT.SAAT.19.HAKEM.SAKAT.

Foto: Özdilek ve idman fotoları

--- KUTU ---

STAT : Manisa 19 Mayıs

SAAT : 19.00

HAKEM : Özgür Yankaya

SAKAT : Ömer Şişmanoğlu, İbrahim Dağaşan

CEZALI : Yok

YAYIN : Lig TV canlı

İDEAL KADRO : Hakan- Koray Aslan, Emre Güngör, Deniz Barış, Ergün Teber, Emrah Başsan, Murat Duruer, İsmail Aissati, Tita, Promise Isaac, Lamine Diarra.

===

Gurur veren ödül

'Ekstra Performans' yarışmasında Şeref Kürsüsü'ne çıkan Ömer, Diarra ve Aissati, yaptıkları ortak açıklamada duygularını bu sözlerle ifade etti.

ANTALYASPOR 2'nci Başkanı Ali Yılmaz'ın projesi kapsamında gerçekleşen 'Ekstra Performans' yarışmasında dereceye giren 3 Antalyasporlu futbolcu, ödülünü Antoil Şirket Grubu Asistanı Eda Uslu'dan aldı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Ömer Şişmanoğlu, İsmail Aissati ve Lamine Diarra, yaptıkları ortak açıklamada şöyle dedi: "Gurur veren bir ödül aldık. Sezonun ikinci devresinde de aynı performansı arttırarak sürdürmek istiyoruz."

Ödül törenine katılan yardımcı antrenörler ve diğer futbolcular, ödüle layık görülen Ömer, Aissati ve Diarra'yı tebrik ederken Teknik Direktör Mehmet Özdilek de takımın genel yapısının, perfomansın üst seviyede olduğunu belirtti. Özdilek, "Bu 3 oyuncumuzun ibresi biraz daha yukarılarda. 3 oyuncumuzu da tebrik ediyorum. Aynı başarının ikinci devre devam edeceğine inanıyorum" dedi. Ekstra Performans yarışmasının sonuçları, taraftarların sosyal medyadaki oylarıyla belirlendi.

Foto: Ödül töreni fotoları

===

Teber'in keyfi yerinde

ANTALYASPOR savunmasının tecrübeli oyuncusu Ergün Teber, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun kendisi için verdiği 6 aylık cezanın kaldırılmasıyla ilgili konuştu. Teber, istemeden gelişen olayların kendisi lehine netleşmesini büyük bir sevinçle karşıladığını belirterek, "Büyük sıkıntıların yaşandığı resmi süreç lehime sonuçlandı. Ben 2 bin TL'lik harç parasını federasyona yatırdım. 9 bin TL'lik hakem ücretini ise Kasımpaşa Kulübü ödeyecek. Şimdi kafam rahat. Antalyaspor'a ikinci devre çok daha yararlı olacağıma inanıyorum" dedi.

Foto: Ergün Teber fotosu

===

Pedro yeniden doğdu

ANTALYASPOR'un orta alanda görev yapan başarılı futbolcusu Petr Janda için doğum günü partisi düzenlendi. Akhisar maçı öncesi Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen partide konuşan yıldız futbolcu, "Bana bu sürprizi yapan herkese teşekkür ediyorum. Antalya'da yeniden doğdum. Daha çok çalışmak, daha çok katkı sağlamak istiyorum. Buradaki aile ortamı ve arkadaşlık çok güzel" dedi. Saha kenarına getirilen doğum günü pastasını kesen Pedro, ilk dilimi Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in ellerinden yedi. Teknik heyet ve futbolcular Pedro'yu tebrik ederek "Daha nice yıllara" diye tempo tuttu.

Foto: Partiden fotolar

===

Alanyaspor tam gaz

ALANYASPOR'da devre arası hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Turuncu yeşilli ekip, Galatasaray'dan sonra ikinci hazırlık maçını PTT 1'inci Lig takımlarından Boluspor'la yapacak. Karşılaşma cumartesi günü Oba Stadı'nda saat 14.00'te oynanacak. Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy, 27 Ocak'a kadar 2 hazırlık maçı daha yapacaklarını söyledi. Galatasaray'dan sonra Boluspor ile karşılaşacaklarını belirten Durusoy, "Henüz netleşmeyen bir hazırlık maçı daha planlıyoruz. Takımın gidişatından memnunum. 2'nci yarının ilk maçı olan Körfez Futbol Kulübü karşılaşmasına kadar eksiklerimizi tamamlayacağız" dedi.

FUTBOLDAN MEMNUNUM

Galatasaray maçının ilk yarısında takımının ortaya koyduğu futboldan son derece memnun olduğunu dile getiren Durusoy, "İyi bir müsabaka oldu. Özellikle ilk yarıda takımım kalitesini ortaya koydu. Hazırlık döneminin henüz 4'üncü gününde, Şampiyonlar Ligi'nde ilk 16'ya kalan bir takıma karşı sergilediğimiz performans beni memnun etti" dedi.

SAYGISIZLIK YAPTILAR

Galatasaray maçından sonra basın toplantısına yayıncı kuruluş muhabirleri tarafından sadece teknik direktör Fatih Terim'in çağırılmasının 'saygısızlık' olduğunu kaydeden Durusoy, "Galatasaray maçı tek başına oynamadı. Karşılarında rakip olarak biz vardık. Yayıncı kuruluş yetkililerinin saygı göstermesini, beni veya bir oyuncumu basın toplantısına davet etmelerini beklerdim" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Ali Haydar Durusoy ve Fatih Terim

===

Fethiye'de 3 imza

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ara transferde Keçiörengücü'nden orta saha oyuncusu Mustafa Ünver, sağbek mevkiinde görev yapan 22 yaşındaki Sefa Durmuş ve hücumda görev yapan Habib Uzun'la sözleşme imzaladı. Futbolcu izleme komitesinin bir süre önce rapor ettiği bu 3 oyuncuyla kadrosunu daha da güçlendiren Fethiyespor'da tek hedef PTT 1'nci Ligi'ne yükselmek.

Fethiyespor'a imza atan 3 futbolcu, takımla idmanlara çıkmaya başladı. İlk yarıyı 27 puanla 3'ncü sırada tamamlayan Fethiyespor'da ara transfer çalışmalarının sürdüğü ifade edildi. İlk yarıda kadroda yer alan 19 oyuncu ile yoluna devam eden Fethiyespor'da yapılacak transferler sonrası kadronun 25-26 olması hedefleniyor. 2012-2013 sezonu ikinci yarısının yanı sıra geleceğe yönelik transfer politikası izleyen Fethiyespor Kulübü, özellikle takımın yaş ortalamasını düşürmeyi hedefliyor.

Foto: İmza atan 3 oyuncu yanyana - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Galatasaray Antalyaspor Fethiyespor Ergün Teber Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title