Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.GENÇLİK ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldız Kızlar İl Birinciliği sona erdi.

Foto: Takım fotosu

===

Antalya Koleji Kız Basketbol Takımı il birincisi oldu

Potanın yıldızları

GENÇLİK ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldız Kızlar İl Birinciliği sona erdi. Büyük çekişmenin yaşandığı maçlar sonunda Antalya Koleji Yıldız Kız Basketbol Takımı, Antalya şampiyonu oldu. Antalya Koleji final maçında Turgut Reis Ortaokulu'nu 57-12 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

Antalya Koleji finale gelene kadar TED Antalya Koleji'ni 66-25, Atatürk Ortaokulu'nu da 73-15 gibi farklı sonuçlarla mağlup etti. Antalya Koleji, Antalya'yı en iyi şekilde temsil edecek olmanın gururunu yaşıyor. Antrenör Can Yurtçu, uzun süren çalışmalarının sonunda böyle güzel başarılar almaktan mutluluk duyduklarını ve hedeflerinin Türkiye Şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Foto: Takım fotosu

===

Alanya'da gündem transfer

ALANYASPOR Yönetim Kurulu, haftalık toplantısını Zimbitlik Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yaptı. Yurt dışında olduğu için Başkan Hasan Çavuşoğlu'nun katılmadığı toplantıya Asbaşkan Kamil Köseoğlu başkanlık yaptı. Toplantıya Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy da katılarak devre arası çalışmalarının ilk periyodu hakkında yönetime bilgi verdi. Transfer konusunun görüşüldüğü toplantıda Durusoy, ara transferde 2 veya 3 oyuncu alınmasını istedi. İdeal kadro için transfere ihtiyaç duyduklarını belirten Durusoy, "Kulübümüze önümüzdeki yıllarda da hizmet edecek, özellikle hücum hattına en az 2 oyuncu takviyesi yapılması gerekiyor" dedi.

Galatasaray ile yapılan özel maçı değerlendiren Basın Sözcüsü Ahmet Paşaoğlu ise "Galatasaray maçında Alanya ve Alanyaspor kazandı. Her anlamda iyi oldu. Ev sahibi olarak bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Sahte bilet konusunda gerekli incelemeleri yapıyoruz. Hukuksal anlamda şikayetçi olacağız. Ancak Oba Stadı'nın fiziki şartları ve turnike sisteminin değişmesi gerekiyor. Bu konuda da çalışmalara başladık. Bir plan dahilinde tüm bu işleri çözmeliyiz. Alanyaspor yönetim kurulu olarak gücümüz ölçüsünde sorunların üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Bizdeki heyecanın çok azı şehirde olsa Alanyaspor çok daha iyi noktalara gelir" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Toplantıdan foto, Ali Haydar Durusoy

===

Alican Fethiyespor'da

FETHİYESPOR'da ara transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Önceki gün Keçiörengücü'nün 3 oyuncusuyla anlaşan Fethiyespor, dün de Gençlerbirliği'nin altyapısından yetişen, Ankaraspor, Bugsaşspor ve 1461 Trabzon'da forma giyen, sezon başında da Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'a transfer olan 23 yaşındaki Alican Karadağ'a imza attırdı.

Orta sahanın başarılı ismi Alican Karadağ, fizik gücü ve teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. Genç yaşına rağmen futbol kariyerine 85 profesyonel maç sığdıran Alican Karadağ, "Hedefi olan bir takıma geldiğim için memnunum. Fethiyespor'da şampiyonluk yaşamak istiyorum" dedi. Alican Karadağ Fethiyespor'da ikinci yılı opsiyonlu olmak üzere kiralık görev yapacak.

Foto: Alican Karadağ fotosu

===

Anadolu Şeref Kürsüsü'nde

ANTALYA Liselerarası Voleybol Şampiyonası'nda üçüncü olan Serik Anadolu Lisesi, kupa sevincini yemek ile kutladı. Parlak Restoran'daki 'Kupa Yemeği'ne Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi, Serik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Özen, Serik Anadolu Lisesi Müdürü Şerif Ramazan Kaplan, Serik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Temsilcisi Hakan Kara, takımın hocaları Yunus Koç ve Pelin Koç ile sporcu öğrenciler katıldı. Maç sonrası ve yemekte büyük mutluluk yaşayan öğrencilere eşlik eden Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi de alınan başarıdan dolayı sevinçli olduğunu dile getirdi. Okul idaresi, öğretmenler ve öğrencileri tebrik eden Halim İzgi, "Serik'in ve okullarımızın adını Antalya'da il çapında duyuran Serik Anadolu Lisesi'nin, okul müdürü, idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerini kutluyor ve teşekkür ediyorum" dedi. Serik Anadolu Lisesi, bu başarısıyla Bölge Şampiyonası'nda Antalya'ya temsil edecek okullar arasına girdi.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Takımdan ve toplu foto

===

Yükselen gurur

AKDENİZ Yükseliş Koleji Hentbol Takımı'ndan 4 sporcu, milli takıma seçildi. 2011-2012 döneminde hentbol dalında ortaokullarda önce il, ardından bölge 1'ncisi olan Akdeniz Yükseliş Koleji, hedefini yükseltti. Okul yönetimi, takımdaki 4 oyuncunun milli takıma seçilmesinin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık, "Sporcularımızın hentbol milli takımına seçilmesinden dolayı mutluyuz. Hentbol takımı olarak geçen yıl Antalya birincisi olmuştuk. Hedefimiz hentbol sporunda önce Antalya'da, sonra Türkiye'de marka olmak" dedi.

Milli takıma seçilen Yükseliş Koleji öğrencileri Yağız Yurdakul, Ataberk Gültaş, Özgenç Yurdakul ve Salih Uludağ, öğretmenleri Haluk Dökmez ve Hakan Gündüz'le objektiflere poz verirken mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Sporculardan foto

===

Başkana ziyaret

TÜRKİYE Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen milli takım seçmeleri Fethiye'de yapıldı. Ayrıca kamp için Fethiye'de bulunan Galatasaray Kürek Takımı, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti. Ziyarete Kürek Takımı Sorumlusu Faruk Algür ve Galatasaray Kürek Şubesi Kaptanı Mehmet Mumcuoğlu katıldı.

Takımları misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Saatcı, "Spora hizmet görevimiz. Böyle bir tesis ortaya çıkardığımız için mutluyum. Takımları ağırlamaktan dolayı da gururluyuz" dedi. Faruk Algür, Başkan Saatcı'ya imzalı Galatasaray forması hediye etti. Galatasaray'ın yanı sıra, Fenerbahçe'nin de önümüzdeki günlerde Fethiye'ye geleceği açıklandı.

FETHİYE, (DHA)

Foto: Ziyaretten foto

===

Sandıklıspor'da ilk transfer

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'nci Grup'ta mücadele eden ve 20 puanla 13'üncü sırada yer alan Sandıklıspor, Isparta Emrespor'lu Gökhan Altıntaş'ı renklerine bağladı. İkinci devreye daha iddialı girmenin hesabını yapan Sandıklıspor yönetimi, daha önce temas kurdukları birçok oyuncu ile masaya oturmaya başladı.

Ayrıca Afyonspor, Siirt ve Giresun forması giyen İbrahim Ayyıldırım ile anlaşıldığı ve futbolcunun Antalya kampına katılacağı belirtildi. Stoper mevkiinde görev yapan Ayyıldırım'ın takıma büyük katkı sağlayacağı ifade edildi. Sandıklıspor, Oyak Renalt'ta forma giyen Tuğberk Kamışoğlu, Denizli Belediyespor, Kastamonuspor ve son olarak Altınordu'da oynayan Gökhan Güney'le görüşmelerini sürdürüyor.

Sandıklıspor'la yollarını ayıran oyuncular şunlar: Kaptan Serdar Ergelen'in İstanbulspor ile, Yılmaz Ersoy'un Bergama Belediyespor ile anlaştığı öğrenilirken, Yavuz Odabaşı ve Adem Kuduban'dan kendilerine kulüp bulmaları istendi. Defans oyuncusu Feyzullah Selman'ın ise eğitimi yüzünden bu yıl futbol oynamayacağı öğrenildi.

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)

Foto: Gökhan Altıntaş, İbrahim Ayyıldırım ve Tuğberk Kamışoğlu

===

Tekirova terliyor

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'nci Grup'ta mücadele eden Tekirova Belediyespor'un devre arası kampı yoğun tempoda devam ediyor. 19 Ocak'a kadar kampta kalacak olan mavi beyazlı ekip, daha sonra kendi tesislerine geçecek. Ligin ilk yarısını 26 puanla 8'inci sırada tamamlayan Tekirova Belediyespor, kamp dönemi sırasında 3 hazırlık maçı yapacak. İkinci yarıya sıkı bir antrenman programı ile hazırlanan takımın teknik sorumlusu Gürkan Ferhatoğlu, ikinci yarı için şöyle konuştu:

"Hedefimiz play-off'a kalabilmek. Tüm zorluklara rağmen bunu başaracak güçteyiz. Şanssız puanlar kaybettik. Başarılı bir ilk devre geçirdiğimizi söyleyebilirim. Ne varki bazı maçların son dakikalarında yediğimiz goller gerçekten büyük talihsizlikti. Aslında ilk devre hedefimiz 30 puanın üzerine çıkmaktı, ama olmadı. Bazı maçlardaki son dakika golleri ya da şanssız penaltılar hedefimiz olan puandan bizi uzak tuttu."

Foto: İdman fotoları - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Fethiyespor Galatasaray Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

4-5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? SEYRAN ÖLECEK Mİ? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılıyor mu? #127916 YALI ÇAPKINI 69. BÖLÜM FRAGMAN yayınlandı mı? Tahlil nikahı nedir, hülle nedir? Tahlil nikahı nasıl yapılır, şartları nelerdir? Emekli maaşına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? (%) Emekliler ne kadar zam alacak? Memurlar ne kadar zam alacak? (%) 4 aylık memur enflasyon farkı belli oldu mu, Temmuz'da memura ne kadar zam yapılacak? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? 3-4 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Moğollar Türk mü? Moğolistan Türk devleti mi? 3-4 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Galatasaray, Fenerbahçe maçını kazanırsa şampiyon mu, şampiyonluğu garantiliyor mu? Dallas Mavericks LA Clippers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 4 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Kızılcık Şerbeti bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title