Haberler

Antalya Büro'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.MEDİCAL Park Antalyaspor Kulübü'nün resmi Iphone uygulaması AppStore'da yerini aldı.

Foto: İbrahim Dağaşan idman fotoları ve hoca fotosu

==============

Antalya spor'da yeni dönem

MEDİCAL Park Antalya spor Kulübü'nün resmi Iphone uygulaması AppStore'da yerini aldı. MobiRoller tarafından geliştirilen uygulama sayesinde, Antalya spor hakkında öğrenilmek istenen tüm bilgilere ulaşılabilecek. Uygulama; Kulüp Bilgileri, Maç Merkezi, Sosyal Medya Platformu, Multi Medya başlıkları altında yapılandırılan uygulama aracılığıyla, Antalya spor'un puan durumu, maç fikstürü, son dakika haberleri gibi değişken bilgileri güncel olarak takip edilebilecek; sosyal medya platformu aracılığıyla etkileşim içinde olunabilecek. Uygulamayı yükleyen taraftarlar, başka hiçbir yayın ortamında olmayan özel futbolcu ve teknik heyet röportajlarını, antrenmanlardan özel kareleri, maç öncesi ve sonrası soyunma odasından çeşitli görüntüleri takip edebilecek, maç anında canlı anlatımı izleyebilecek.

Fotosuz

==============

Devler tuttuğunu koparacak

TÜRKİYE'nin ve dünyanın tek sosyal bahis sitesi Tuttur Com sponsorluğunda organize edilen turnuva bugün başlıyor. Beşiktaş, Trabzon spor, SV Werder Bremen ve Vfl Wolfsburg takımlarının yer aldığı Tuttur Cup 9 Ocak'ta yapılacak final maçıyla sona erecek. Euro spor'un Türkiye'den yayınladığı ilk ve tek turnuva özelliğini taşıyan Tuttur Cup, 19 dilde ve 120 ülkede yayınlanacak.

TURNUVA PROGRAMI:

Beşiktaş-Wolfsburg (6 Ocak Pazar saat 20.00)

Trabzonspor-Werder Bremen (7 Ocak Pazartesi saat 20.00)

9 Ocak Çarşamba 3'ncülük maçı saat 17.00

9 Ocak Çarşamba final saat 20.30

Fotosuz

==============

Alanya'da tarihi buluşma

Turuncu yeşilli takım 18 yıl aradan sonra bugün Galatasaray ile bir özel maçta

karşı karşıya geliyor. Oba Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak

ANLANYASPOR ile Galatasaray 18 yıl aradan sonra bugün yeniden karşı karşıya geliyor. Turuncu yeşilli takım en son 1995 yılında Milli Egemenlik Stadı'nda özel maçta konuk ettiği Galatasaray ile bugün bir kez daha buluşuyor. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşma Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. Tarihinde Galatasaray ile 3'üncü kez özel maçta karşılaşacak olan Alanya spor, 1989 yılında oynanan maçtan 4-1 galip ayrılırken, 1995 yılında yapılan karşılaşmada 4-2 mağlup oldu. Alanya spor Teknik Direktörü Ali Haydar Durusoy, Galatasaray gibi büyük bir takımı sahalarında konuk edecek olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Asıl amaçlarının lige hazırlanmak olduğunu belirten Durusoy, "Her ne kadar özel maç da olsa büyük bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Bunun için gereken hazırlıklarımızı yaptık. Umarım zevkli bir maç olur" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Alanyasporlu futbolcular - Ali Haydar Durusoy

=============

Ferhatoğlu: Oyun iyi ama puan eksik

Tekirova Belediye spor Teknik Sorumlusu Gürkan Ferhatoğlu, istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını ancak 30 puan hedefini 4 puan eksiklikle ilk yarıyı kapattıklarını söyledi.

Antrenmanlara başladıklarını belirten Ferhatoğlu, 7-19 Ocak tarihleri arasında takımın kampa gireceğini ve bu süreçte 3 hazırlık maçı yapacaklarını kaydetti.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Tekirova Belediye spor, ligin ilk yarısında 26 puanla 8'inci sırada yer aldı. Bir süre izin yapan Tekirova Belediye spor, önceki gün itibariyle top başı yaparak, antrenmanlarına başladı. Sezonun ilk yarısını değerlendiren Tekirova Belediye spor Teknik Sorumlusu Gürkan Ferhatoğlu, takım olarak ilk yarıda iyi puan topladıklarını ancak bundan memnun olmadıklarını ifade etti. Özellikle 3-4 karşılaşmada son dakikada verdikleri puanların, istedikleri yerde olmalarını engellediğini anlatan Ferhatoğlu, "Hedef 30 puandı ama ilk yarıda 4 puan eksik kaldık" dedi.

Takımın 7- 19 Ocak tarihleri arasında Limak Limra Otel'de kampa gireceğini belirten Ferhatoğlu, kamp süresince 3 hazırlık maçı yapacaklarını söyledi. Ferhatoğlu, "Aynı kadro ile yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz Play-Off. İkinci yarıda 4 puan daha alırsak ilk 5'te kalacağız. İlk yarıda gerek kendi evimizde ve gerekse deplasmanda istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Ancak puan olarak istediğimiz puanı alamadık. Ayrıca aynı mevkide top koşturan 3 oyuncumuz da sakatlık geçirdi ve bu bizi sıkıntıya soktu" dedi. Tekirova Belediye spor, Ligin ikinci yarısındaki ilk maçını 20 Ocak Pazar günü kendi evinde Van spor ile oynayacak. Dr. Fehmi Öncel Stadındaki karşılaşma saat 13.30'da başlayacak.

Saffet YENİGÜN/KEMER (DHA)

Foto: Gürkan Ferhatoğlu fotosu.

=============

Sporcu fabrikası

Futbol, basketbol, voleybol, tenis ve jimnastik branşlarında yılda 500 civarında öğrenciyi eğiten Park Antalya, şimdi de Okul Sporları Müsabakaları ile bir rekora gidiyor. Hedef, 5 ayda 4500 sporcuya kapılarını açmak.

ANTALYA'nın ilk ve tek kapalı tenis kortlarını bünyesinde bulunduran Park Antalya, bir rekora doğru gidiyor. Başta TFF olmak üzere, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün denetiminden tam not alan Park Antalya'da 19 Kasım'da başlayan Okul Sporları Müsabakaları'nda 5 ay içerisinde toplam 4 binden fazla öğrencinin maç yapması bekleniyor. Okul Sporları İl Tertip Komitesi, 500 okulun başvuruda bulunduğu Spor Okulları Müsabakaları'nın Park Antalya ayağında binlerce öğrencinin, küçükler futbol, küçükler voleybol, yıldız ve gençler futsal, küçükler basketbol, yıldız, küçük ve gençlerin maçlar oynayacağını söyledi. Bünyesinde bir de kulüp barındıran Park Antalya'da ise ayrıca futbol, basketbol, jimnastik, voleybol ve tenis dallarında 500 civarında sporcuya eğitim veriyor.

30 bine yaklaşan sporcu aktivitesi ile İstanbul ve Bursa'dan sonra Türkiye'nin en fazla spor organizasyonu gerçekleştiren ili olan Antalya'da, Park Antalya Spor Kompleksi'nin bu yükün büyük bir bölümünü üstlendiği belirtildi. Park Antalya, 2013 yılı içerisinde Türkiye'nin ilk özel teşebbüslü spor kompleksi olmak için de ciddi bir yatırıma girecek. Kentin açık veya kapalı en büyük yüzme havuzu projesini hayata geçirmeyi hedefleyen Park Antalya, bunu da gerçekleştirmesi halinde Türkiye'nin özel sermaye ile 21 bin metrekare alan üzerine kurulu en büyük spor kompleksi olacak. Park Antalya'da halen futbol, basketbol, voleybol ve teniste 3'er, cimnastikte ise 2 olmak üzere toplam 14 akademisyen eğitimci hizmet veriyor.

HERKES FAYDALANABİLİYOR

5-60 yaş gruplarında spor yapan insanlarımızın ve engellilerin sportif faaliyetlerde bulunmasının yanı sıra, her yaş grubundan tüm vatandaşların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflediklerini söyleyen Park Antalya Kurucusu ve ortaklarından Uğur Duyar, "Park Antalya projesinin hedef kitlesini ana başlıklar halinde belirtmek gerekir ise; Kreş ve Anaokulları, ilk ve Orta Öğretim Okulları, üniversite ve Yüksek Okullar, spor okulları, kamu kurumları, özel şirketler, yurt içerisinden ve yurtdışından Antalya'ya gelecek spor grupları ve takımlar, odalar ve dernekler" diye konuştu.

Foto: Futbol, basketbol ve tenis kortlarında çekilen toplu ve tekli renkli fotolar var. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Gürkan Ferhatoğlu Antalyaspor Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title