Haberler

Ankara haber: Gölbaşı Belediyesi'nde Edis rüzgarı

Güncelleme:

Ankara gelişmesine göre - Gölbaşı Belediyesi'nde Edis rüzgarı Gölbaşı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramını ünlü şarkıcı Edis ile kutladı.

- Gölbaşı Belediyesi'nde Edis rüzgarı

ANKARA - Gölbaşı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramını ünlü şarkıcı Edis ile kutladı.

Gölbaşı Belediyesi, 30 Ağustos Zaferinin 100. yılını, Atatürk Sahil Parkı'nda verdiği Edis konseri ile Başkentlilerle beraber kutladı. Coşku dolu geçen konsere Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyüp Yıldız, Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, Meclis üyeleri, STK temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

"Kutlu Zaferin 100.yılında sizinle bir arada olmaktan gurur ve onur duyuyorum"

EDİS konserinde konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, "Kutlu Zaferin 100.yılında sizinle bir arada olmaktan gurur ve onur duyuyorum. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm olumsuzluk ve yokluklara rağmen atalarımız, vermiş olduğu varoluş savaşını yedi düvele karşı kazanmış ve Anadolu'nun kapıları ebediyen Türk yurdu olarak kapanmıştır. Her bir karışını kanlarımızla suladığımız vatanımızı, şehit ve gazilerimizin aziz mirasını daha yaşanabilir bir vatan yapmak için çalışıp çabalayacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, 'Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur'. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu ve mutlu olsun" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, "Ağustos ayı Türk'ün Zafer ayı. Sevgili gençler Sakarya Meydan Muharebesi'nin yapıldığı yer hemen yanı başımızda. 30 Ağustos, geriye gidişin döndürülüp daha sonra Büyük Taarruzla düşmanın sökülüp atıldığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin taçlandığı tarihtir. Bozkurtların komutanı Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına saygılarımı sunuyorum, çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konser sahnesinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek sevilen sanatçı Edis'e çiçek takdim etti.

Kutlu Zaferin 100. yılını coşkulu bir şekilde kutlayan vatandaşlar, hem yaptığı hizmetler hem de Zafer Bayramı'nı Edis ile kutladıkları için Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölbaşı Belediyesi Gölbaşı Ankara Edis Haberler

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Bakmadan Geçme

Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir? Gülşehir Belediyesi hangi parti? Gülşehir Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Gülşehir yerel seçim sonuçları! Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile mi yapılacak? Öğretmenlik atamaları nasıl yapılacak? 25 Temmuz hangi burç? 25 Temmuz'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Temmuz tarihi hangi burç olur? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi statta oynanacak? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nerede oynanıyor? BİNGÖL'DE DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA! Bingöl'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden neden ayrılıyor, sebebi ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 26 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 26 Mayıs Pazar hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi 26 Mayıs hangi burç? 26 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 26 Mayıs tarihi hangi burç olur? 26 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 26 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
Öğretmenden en büyüğü 12 yaşında 6 kız öğrenciye cinsel istismar! Çocukların anlattıkları tüyler ürpertti

Öğretmenden en büyüğü 12 yaşında 6 kız öğrenciye cinsel istismar! Çocukların anlattıkları tüyler ürpertti

title