Haberler

Anadolu Yakası Fotoğrafçıları, Maltepe Belediyesi'nin Ev Sahipliğinde Buluştu

Güncelleme:

Bu yıl 10. yaşını kutlayan İstanbul Anadolu Yakası Fotoğraf Sanatı Derneği’nin (ANAFOD) 2023 yılı fotoğraf sergisi, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde açıldı.

Bu yıl 10. yaşını kutlayan İstanbul Anadolu Yakası Fotoğraf Sanatı Derneği'nin (ANAFOD) 2023 yılı fotoğraf sergisi, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde açıldı.

Maltepe Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı sergide, fotoğraf sanatçılarının beş farklı temaya sahip eserleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Serginin ilk bölümünde sokak fotoğrafının önemli isimlerinden Ufuk Akarı'nın yönetiminde hazırlanan "Bize Her Yer Fotoğraf" isimli atölye çalışmasına yer verildi. Bu bölümde 19 fotoğraf sanatçısının, pandeminin etkilerinin azalmaya başladığı 2022 yılının son aylarında başlayıp geçen ay tamamladığı çalışmalarından örnekler sunuldu.

"Kadını Gördüm" isimli çalışmada, Defne Sesin Okay yönetiminde 25 sanatçı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel hazırladıkları eserlerine yer verdi. Küratörlüğünü İhsan Sercan Özkurnazlı'nın üstlendiği "Fikir Fotoğrafçılığı Projesi"nde çağdaş, soyut ve kavramsal çalışmalar sanatseverler ile buluştu.

Seramik sanatçısı Seçil Nebioğlu ise kadına şiddet ve kadın cinayetlerine karşı sanatın sesi ile yakarış amacı taşıyan "Sanatsal Yakarış" isimli projesinin üretim aşamalarını sanatseverlerin beğenisine sundu.

Sergi, 30 Mayıs'a kadar Galeri A+B'de ziyaret edilebilecek.

Kaynak: ANKA / Yerel

Maltepe Belediyesi Anadolu Yakası Anadolu Yakası Türkan Saylan İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title