Haberler

Anadolu Lezzetleri Esenler'de İftar Sofrasına Taşınıyor

Esenler Belediyesi’nin bu yıl hayata geçirdiği "Şehir İftarları" projesi ile Anadolu’nun bereketi ve eşsiz lezzetleri iftar sofralarına taşınıyor.

Esenler Belediyesi'nin bu yıl hayata geçirdiği "Şehir İftarları" projesi ile Anadolu'nun bereketi ve eşsiz lezzetleri iftar sofralarına taşınıyor. Şehir İftarları programı kapsamındaki ilk iftarda Niğdeli vatandaşlar bir araya geldi.

Esenler Belediyesi, onbir ayın sultanı Ramazan'ın tüm ilçede doyasıya yaşanmasını sağlayan projelerine bu yıl bir yenisini daha ekledi. Anadolu'nun bereketini, kardeşliğini ve eşsiz lezzetlerini İstanbul'a taşıyacak Şehir İftarları projesi, Niğde İftarı'yla başladı. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen iftara; Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, İstanbul Niğde Dernekler Federasyonu Başkanı Tuğrul Urhan, MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz, AK Parti Esenler İlçe Başkan Yardımcısı Ekrem Beşkardeşler, dernek başkanları ve çok sayıda Niğdeli katıldı.

Dualar Ömer Halisdemir ve tüm şehitlere

İftar öncesinde bir konuşma yapan İstanbul Niğde Dernekler Federasyonu Başkanı Tuğrul Urhan, Niğde'yi tanıtmak için çok sayıda organizasyon yaptıklarını belirterek, "Ancak bir yiğit çıktı Niğde'mizi tüm dünyaya duyurdu. Şehidimiz Ömer Halisdemir nezdinde tüm şehitlerimizin ruhları şad, mekanları Cennet olsun" diye konuştu.

Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı da kısa bir selamlama konuşması yaparak tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutladı. Programda son olarak Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı söz aldı. Esenler Belediyesi'nin Şehir İftarları ile bir ilki daha gerçekleştirdiğinin altını çizen Taşçı, "Niğde deyince benim aklıma Faruk Nafiz Çamlıbel geliyordu. 15 Temmuz'dan sonra Ömer Halisdemir geliyor. Tarihin akışını değiştiren bir kahraman geliyor" dedi.

Yöresel lezzetler iftar sofrasında

Konuşmaların ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda, Ömer Halisdemir başta olmak üzere tüm şehitlere dualar edildi. Okunan ezanla birlikte Niğdeliler hep birlikte oruçlarını açtılar. İftarda konuklara Niğde yöresine özgü yöresel lezzetler ikram edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Esenler Beykoz Niğde Yerel Haberler

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah filmi oyuncuları kim? Eyvah Eyvah filmi konusu ve Eyvah Eyvah özeti! #128250 ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kripto yasası Meclis'ten geçti mi? Kripto varlıklara ilişkin düzenleme ne oldu? Serdar Sertçelik kimdir, Serdar Sertçelik yakalandı mı? #129300 31 Mayıs okullar tatil mi? 31 Mayıs Cuma günü okul var mı, resmi tatil mi? Yarın okul var mı? Ayak başparmak çıkıntısı Bunyon-Halluks Valgus nedir? Bunyon nasıl düzelir? Arnavutköy Belediyesi hangi parti? Arnavutköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Arnavutköy yerel seçim sonuçları! Ahmet Uğurlu hasta mıydı? Ahmet Uğurlu hastalığı neydi? Maaşlar bayramdan önce yatar mı? Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak? 31 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 31 Mayıs burç yorumları nedir?
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

title