Haberler

Aksu ve Gönül'den AK Parti İl Başkanlığına Ziyaret

Konya'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, eski Milli Savunma Bakanı ve Antalya Milletvekili Mehmet Vecdi Gönül ile 22.Dönem AK Parti Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, AK Parti Konya İl...

Konya'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, eski Milli Savunma Bakanı ve Antalya Milletvekili Mehmet Vecdi Gönül ile 22. Dönem AK Parti Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, AK Parti Konya İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Haftalık İl Yönetim Kurulu'na katılan konuklar, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun'ndan il teşkilatı hakkında bilgi aldı. Başkan Sorgun, il teşkilatı olarak Salı ve Perşembe günleri olmak üzere haftada iki gün İl Yürütme Kurulu Toplantıları ile yine en az yüzde 95'i aşan bir katılımla Cuma günü de İl Yönetim Kurulu Toplantıları'nı aksatmadan yaptıklarını söyledi. Sorgun; "Genel başkanımızın, genel merkezimizin ve partimizin bizlere verdiği bu önemli görevi layıkıyla yerine getirmenin gayretindeyiz. Tek amacımız, partimizi daha yukarılara çıkarmak ve milletimize hizmet etmektir. Bu konuda tüm teşkilatlarımız gayretli" dedi.

Konya'ya hızlı tren ile geldiklerini söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu da, hızlı trenin hizmete girmesi ile artık Ankara'dan Konya'ya gelmenin çok daha kolay, zevkli ve rahat olduğunu belirterek, "Hızlı trenin Konya'ya kazandırılmasında emeği geçen başta başbakanımız olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. İktidarımızın yaptığı en güzel hizmetlerden biridir yüksek hızlı tren. Sizlerin bu şekilde düzenli, disiplinli ve azimli çalışmalarınız da bizleri çok mutlu ediyor. Konya, bizim gözbebeğimizdir. Bir siyasi parti Konya'da güçlüyse tüm Türkiye'de de güçlüdür. Şu çalışmalarınızdan da bir kez daha görülüyor ki Konya teşkilatı her zaman her seçime hazır ve güçlü bir teşkilat. AK Parti, dünyanın en büyük organizasyonlarından biridir. Bu başarının en büyük sırrı disiplinli, sistemli ve azimli çalışma. Partimizdeki çalışma sistemi hiçbir siyasi partide olmayan bir çalışma metodudur. Diğer partiler bizlerin bu çalışmasını görünce acaba erken seçim mi var diye düşünüyor. Hayır, bizim iktidarımızda tüm seçimler zamanında yapıldı. Ama önümüzde üç önemli seçim var. Bizlerin bu seçimlere durmadan ara vermeden çalışmamız gerekiyor. Şunu da hemen belirteyim. Seçimlere hazır tek parti de AK Parti'dir. Bir de milletimize bir sözümüz var. Türkiye'yi ileri bir demokrasiye götürecek anayasamızı da yaparak ülkenin önündeki önemli bir engeli daha hep birlikte aşacağız" şeklinde konuştu.

Eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül de, Konya'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti'nin Konya'daki başarısından dolayı AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve yönetimine teşekkür etti. Gönül; "Konya, teşkilat anlamında örnek bir teşkilatımızdır. AK Parti'nin üye oranında Türkiye'de üçüncü. Bu güzel bir başarıdan dolayı hepinizi yeniden tebrik ediyorum" dedi.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da, ziyaretin sonunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu'ya Mesnevi hediye etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Vecdi Gönül Abdülkadir Aksu Ak Parti Konya Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var?
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title