Haberler

Akçakoca'da Resmi Bayramlaşma Yapıldı

Akçakoca bayramlaşma programında huzur temennileri dile getirildi.

Akçakoca bayramlaşma programında huzur temennileri dile getirildi.

Akçakoca protokolünün halkla bütünleştiği kutlamalardan biri olan bayramlaşma programı Belediye Nikah Salonunda başladı.

İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'nin ev sahibi oldukları bayramlaşma programında, İl Genel Meclisi (İGM) üyeleri Dursun Çakır ve Ayfer Yılmaz, AK parti İlçe Başkanı İbrahim Bilgin, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Zorlu, eski belediye başkanlarından Erol Solak ve Nazmi Çiloğlu, SP belediye başkan adayı Özkan Atıcı, ATSO Başkanı Mehmet Pazvant ile çok sayıda kamu ve özel sektör temsilcisi hazır bulundu.

Bayramlaşma programında günün anlam ve önemi üzerine açıklama yapan Kaymakam Aykut Pekmez ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Bu bayramın tüm İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olması dileklerini tekrarlarken, özellikle güney sınırımızda yaşanan dram karşısında barış ve huzur temennilerinde bulundular.

Belediye Nikah Salonunda ki bayramlaşma programı sonrasında Akçakoca Yaşlılar Konukevi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Bölük Komutanlığı'na yapılan ziyaretlerle devam etti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cüneyt Yemenici Ayfer Yılmaz Aykut Pekmez Akçakoca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title