Haberler

Akbük Kanalizasyon İhalesi Yapıldı

Güncelleme:

30 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerinden sonra belde hüviyetini kaybedip mahalleye dönüşecek olan Akbük'te Kanalizasyon ihalesi yapıldı.

30 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerinden sonra belde hüviyetini kaybedip mahalleye dönüşecek olan Akbük'te Kanalizasyon ihalesi yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı "Akbük'ümüzün en önemli ve en büyük projesi olan kanalizasyon artık hayata geçiyor."dedi.

30 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerinden sonra belde hüviyetini kaybedip mahalleye dönüşecek olan Akbük'te Kanalizasyon ihalesi yapıldı. Belde belediyelerinin kapatılacak olması nedeniyle bundan sonraki aşamanın, imalatın ve çalışmaların Aydın Büyük Şehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılacağını bildiren Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı "Akbük'ümüzün en önemli ve en büyük projesi olan kanalizasyon artık hayata geçiyor. Dört yıldır yaptığımız çalışma ve İlbank'ın büyük desteği ile sonuca ulaşıyoruz. 17 Aralık 2013 de yapılan ihale sonuçlanarak çok kısa zamanda yüklenici firma tarafından imalat ve kazı çalışmaları başlama aşamasına gelmiştir. Yaklaşık 20 km kanal ve 2 terfi merkezinin yapılacağı kısmi kanalizasyon çalışmaları Akbük'ümüze hayırlı olsun. Kanalizasyonu başlatmak bizden tamamlamak Büyükşehir belediyemizden" diyerek Akbük'lüler müjdeyi verdi.

Başkan Sandalcı; "Biz doğrulukla, dürüstlükle, şeffaf belediyecilik anlayışımızla yola çıktık ve bu anlayışla hizmetlerimize devam ettik. Bu projemizin de her aşamasında halkla birlikte olup, birlikte karar verdik. Fakat yanlış ve yanlı, hatta iftiralarla dolu haberler ve yönlendirmeler yüzünden, 17 milyon TL'lik hibe kaynağından ancak 1,5 milyon TL olarak faydalana bildik. Kalan hibe kısım belediyemiz kapatılıyor olması nedeniyle iptal oldu. Bu günden sonra kanalizasyonun maliyeti Akbük'e bizlere daha fazla yansıyacaktır. Kaybeden Sandalcı değil, tüm Akbüklüler olmuştur. Bunun vebali yalan, yanlış ve iftira yüklü haberleri çıkaranlarındır. Ben bir Belediye Başkanı olarak yaptığım hizmet odaklı, iyi niyetli teşebbüslerimden mutluyum. Bu dev projeyi Dev bir hibe ile Akbüklülere kazandırmış olmaktan onur duymaktayım. Onursuzluğunu yaşayacak olanlar, yalanlarının ve neden oldukları kaybın hesabını bu Millete verecektir. Bu dev projeyi Akbük'e kazandırmış olmaktan içim rahat başım dik. Tarih katkı verenleri altın harflerle Kanalizasyonu yaptıranlar olarak yazacaktır. Akbük'ümüze hayırlı olsun. " dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erçin Aydın Akbük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title