Haberler

AK Partililer "Damlaya damlaya can olur" kampanyasına destek verdiler

Güncelleme:

AK Partililer "Damlaya damlaya can olur" kampanyasına destek verdilerKİLİS - Kilis'te, AK Partililer "Damlaya damlaya can olur" kampanyası çerçevesinde kan bağışında bulundu.

AK Partililer "Damlaya damlaya can olur" kampanyasına destek verdiler

KİLİS - Kilis'te, AK Partililer "Damlaya damlaya can olur" kampanyası çerçevesinde kan bağışında bulundu.

Kızılay Kan Merkezi ile AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen "Damlaya damlaya can olur" kampanyası yoğun ilgi gördü. Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen kan bağışı ile kök hücre bağışına AK Partililer ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kilis Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Esra Yılmaz, Kan bağışı ile birlikte kök hücre kemik iliği içinde kan aldıklarını ifade ederek, "Sağlık Bakanlığı ile birlikte çalışıyoruz, kök hücre için 3'lü kan örneğini alıyoruz. Bu kanlar Sağlık Bakanlığında eşleştirmeye giriyor. Uyumlu çıktığı takdirde Sağlık Bakanlığı iletişime geçiyor. Bu konuda daha duyarlı olmamız gerekiyor. Kan bağışı daha kısa sürdüğü için alınabiliyor, ama kök hücre için biraz zayıf kalınıyor. Kilis'te kök hücre konusunda zayıfız, kök hücre örneklerimiz çok az, bununla ilgili olarak sağ olsunlar, AK Parti İl Başkanlığı ile görüşme yaptık. Onlarda bizi kırmadılar, ortak bir etkinlik düzenledik. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Kilis İl Başkanı Mehmet Murat Karataş. Partileri ile Kızılay Kan Merkezi işbirliğiyle "Damlaya damlaya can olur" kampanyası sloganı ile kampanya başlattıklarını ifade ederek, "Kan bağışı ile kök hücre bağışı için bugün buradayız. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin toplum için önemlidir. Çünkü kan sürekli bir ihtiyaçtır. Türkiye genelinde bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyacın karşılanması noktasında bizlerde üstümüze düşen görevi yerine getiriyoruz. Bu kampanyanın bir önemi daha var, Kilisli hemşehrimiz olan küçük yaşta bir kardeşimiz, ilik nakli bekliyor. Yine hukuk fakültesinde öğrenci olan genç bir kardeşimiz var. İlik nakli beklemektedir. Bizde bu kampanyaya destek veriyoruz" dedi.

Etkinliğe Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut da katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Kilis Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title