Haberler

Ak Partili Yılmaz'dan Solak'a Jet Cevap

Ak Parti Çiğli Belediye Başkan aday adayı Adnan Yılmaz, Çiğli Belediye Başkanı CHP’li Metin Solak’ın hayal dünyasında yaşadığını iddia etti, “Sayın Başkan dün farklı şeyler konuşurken, bugün tam tersini savunuyor.

Ak Parti Çiğli Belediye Başkan aday adayı Adnan Yılmaz, Çiğli Belediye Başkanı CHP'li Metin Solak'ın hayal dünyasında yaşadığını iddia etti, "Sayın Başkan dün farklı şeyler konuşurken, bugün tam tersini savunuyor. Çünkü kendisini AK Parti korkusu sardı" dedi.

SURİYELİLER'İ İSTİYORDU, NE OLDU?

Solak'ın Çiğlili'nin parasıyla çıktığı bir radyo proğramında, çelişkili ifadeler kullandığını belirterek, "Suriyeliler'e oy kullandırılacağını iddia ediyor. Halbuki bundan bir süre önce, Çiğli'de yapılan mülteci kampına kendi partisi karşı çıkmış, Suriyelilerin barındırılacağını iddia etmişti. Sayın Solak ise Suriyelilerin serbest dolaşım hakkı elde ederek Çiğli'den alışveriş yaparak, ilçemizi kalkındıracaklarını savunmuştu. Şimdi de ilçede ikamet ettiklerini, hatta hayali adreslerde yazıldıklarını, adreslere kaydettirildiklerini söylüyor. Hem Suriyeli gelsin diyeceksin, hem de karşı çıkacaksın. Bu ne yaman çelişkidir" dedi.

"UZAYA GİTMEK İÇİN HİÇ VAKİT KAYBETMESİN"

Solak'ın, 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin Çiğli'de hiç şansının olmadığını iddia ederek, "Uzaya Işınlanırım" gibi uçuk kaçık laflar sarfettiğini kaydeden Yılmaz, "Sayın Başkan'ı korku dağları sarmış görünüyor. AK Parti'nin Çiğli'de gümbür gümbür geldiğini gördüğü için kaçacak delik arıyor. O yüzden uzayı seçmiş. Kendisine hayırlı yolculuklar diliyoruz. Hiç vakit kaybetmesin. Çünkü 1 Nisan sabahına çok az kaldı. O sabah güzel ilçemiz için AK Belediyecilik güneşi doğacak ve 15 yıldır Çiğli'yi yerinde saydıran zihniyet tarihe gömülecek." diye konuştu.

"SOLAK'A KENDİ İŞÇİSİ, ADAY ADAYLARI KARŞI"

Kendi işçisiyle sık sık karşıya gelen, karşısına kendi partisinden 20'ye yakın aday adayının çıktığı Metin Solak'ın, Harmandalı yetmiyormuş gibi, Çiğli'yi bir günde çöplük haline getirdiğini, insaflı işçiler sayesinde ilçenin kokmaktan kurtulduğunu belirten Adnan Yılmaz, şöyle konuştu: "Çiğli'nin sokakları çöp deryası halindeyken başkan neredeydi. İşçilere dua etsin. Ama hemşehrilerimiz kimin ne olduğunu anladı. Harmandalı meselesine girmiyorum, çünkü kendisinin orada yapabileceği birşey yok. Zira, yanından ayrılmadığı Büyükşehir Belediye Başkanı'na sözünü geçirmesi mümkün değil. Rekreasyon alanı yapacaklarmış. Solak'ın onu görmeye başkanlık ömrü yetmez. Kendisi önce 6 ay önce Aziz Ağabeyi ile birlikte güya temelini attığı, şu anda bir toprak yığını halinde bekleyen 75.Yıl Türk Dünyası Parkı'nı Çiğlililer'e geri versin.

"İZBAN'I YERALTINA ALDIRMAYAN CHPLİ BAŞKANLARDIR"

Sayın Başkan AK Parti'nin Çiğli'yi ikiye bölen İZBAN Hattı'nı yeraltına alamayacağını iddia ediyor. Bizim iktidarımız denizin altından metro geçirmiş bir iktidardır. Onlar böyle projeleri hayal bile edemez, ancak karşı çıkarlar. Zamanında Karşıyaka'da tepkiler üzerine hattı yeraltına alanlar, Çiğli'ye en büyük kötülüğü yaptılar. O dönem İzmir'i ve Çiğli'yi yöneten CHP'li başkanlar önce bunun hesabını vermeli. Allah nasip ederse Çiğlimiz AK Belediyecilikle 30 Mart akşamı tanışacak ve AK Parti Büyükşehir'i ve Çiğlisi ile hem İZBAN'ı yeraltına alacak, hem de karayolu altgeçidini rehabilite ederek Çiğli'de esnafı perişan eden garip geçide ve hergün yaşanan trafik çilesine son verecek." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Yılmaz Metin Solak Ak Parti Çiğli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title