Haberler

AK Parti Milletvekili Işık Hastaları Ziyaret Etti

Muş Milletvekili Faruk Işık, beraberinde AK Parti İl Başkanı Halis Saltık ve partililerle Muş Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)

Muş Milletvekili Faruk Işık, beraberinde AK Parti İl Başkanı Halis Saltık ve partililerle Muş Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Muş Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarının olup olmadığını soran Işık, ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Işık, milletvekilleri olarak genel kurul toplantıları ve komşu illerdeki görevlerinin dışında hafta sonları Muş'a geldiğini aktardı. Işık, "Bu kapsamda genelde hastanelerde yatan hastalarımızı ziyaret ediyoruz. Burada yatan hastalarımızın herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığını bizzat kendilerinden dinliyoruz. Bunun dışında sivil toplum örgütleriyle, köy muhtarlarıyla da bir araya geliyoruz" dedi.

Hastaların ziyaretlerin sonucu memnun olduklarını vurgulayan Işık, "Hastalarımız bu ziyaretlerden memnun oluyor. Sıkıntılarını dinliyoruz. Bugüne kadar hastaneyle ilgili hastalarımızdan herhangi bir şikayet almadım. Yeterince bakımın yapıldığını söylediler. Bu memnuniyetleri beni bahtiyar etti. İnşallah hastane hizmetleri bu şekilde artarak daha insanı bir biçimde devam edecektir" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muş Devlet Hastanesi Halis Saltık Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title