Haberler

AK Parti Listesinin Kaynağı Belli Oldu

Güncelleme:

AK Parti'nin Şanlıurfa ilçe adaylarını açıklayan kaynak belli oldu.

AK Parti'nin henüz açıklamadığı ilçe belediye başkan adaylıkları spekülatif konu olmaya devam ediyor. Her gün gün boyunca haber siteleri başta olmak üzere tüm medya organlarının daha çok takip edilmek için açıkladığı bir liste bulunuyor. Çoğunun açıkladığı listeler tutmazken "Başkentçi" adındaki bir twitter kullanıcısının ülke genelindeki açıkladığı isimler büyük oranda aynı çıkıyor. Ulusal medya yayın organlarına da kaynak olan bu twitter kullanıcısı uzun bir süredir Şanlıurfa'da konuşulan isimlerin de kaynağı. Söz konusu kaynağın Şanlıurfa ilçelerine ilişkin verdiği bilgiye göre; "AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Mustafa Yavuz, Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Hasan Çeçe, Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Zahit, Siverek Belediye Başkan Adayı Resul Yılmaz, Halfeti Belediye Başkan Adayı Nihat Özdal, Suruç Belediye Başkan Adayı Necdet Kılıç, Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Murat Coşkunkan, Bozova Belediye Başkan Adayı Hasan Arusoğlu, Hilvan Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık, Harran Belediye Başkan Adayı Mehmet Özyavuz, Birecik Belediye Başkan Adayı Faruk Pınarbaşı, Viranşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, Akçakale Belediye Başkan Adayı ise Ahmet Akay."

Bu listede uzun bir süredir ısrarcı olan aynı kaynak, böyle bir listenin çıkmasında AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç'in etkili olduğu notunu da düştü.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Şanlıurfa Ak Parti Yerel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title