Haberler

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin'den bir ilk

Güncelleme:

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin'in talimatıyla her hafta cuma günü İl Başkanlığı Binası'nda "Halk Günü" yapılmasına karar verildi.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin'in talimatıyla her hafta cuma günü İl Başkanlığı Binası'nda "Halk Günü" yapılmasına karar verildi. İlk Halk Günü buluşması ise 8 Eylül 2023 Cuma Günü İl Başkanı Murat Çetin başkanlığında Milletvekili Mesut Bozatlı'nın katılımı ile yapıldı.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin'in başkanlığında İl Binası'nda gerçekleşecek olan halk gününde, her hafta cuma günü vatandaşların talep ve önerileri dinlenecek.

Her hafta cuma günü bir milletvekili ile birlikte gerçekleşecek olan buluşmada vatandaşlar, taleplerini doğrudan anlatabilecek ve belediyecilik hizmetleri, altyapı sorunları, eğitim, sağlık ve diğer konularda talep ve ihtiyaçlarını paylaşabilecek.

"Halk Günü" Gaziantep'te bir ilk

"Halk günleri, vatandaşlarımızın sesini duyurabilecekleri ve taleplerini çözebilmek için bir araya geldiğimiz önemli bir platformdur. Her hafta cuma günü, vatandaşlarımızın beklentilerini anlamaya ve hizmet kalitemizi daha da iyileştirmeye odaklanıyoruz." diyen Çetin, 'İlkini bu cuma günü başlattığımız Halk Günü'nde vatandaşlarımızın dilek, temenni ve taleplerini not aldık. Bir milletvekilimiz ile birlikte her hafta cuma günü gerçekleştireceğimiz Halk Günü, milletin evinde devam edecek inşallah. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 'Halka Hizmet Hakk'a Hizmet' bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyor; tüm vatandaşlarımızı önemsiyoruz" ifadelerini kullandı.

İl Başkanlığı'na gelen tüm vatandaşlarla birebir ilgilenen, taleplerini dinleyen ve çözüm bulmaya gayret gösteren AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin'e ilk olarak AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı eşlik etti. Başkan Çetin ile Milletvekili Mesut Bozatlı, birebir özel olarak vatandaşların taleplerini dinleyerek, taleplerini not aldı.

Milletvekili Bozatlı, "AK Parti Gaziantep İl Başkanımız Murat Çetin ile beraber değerli hemşehrilerimizin taleplerini dinliyoruz. Çayımızı içmek isteyen hemşehrilerimizi 17: 00'a kadar İl başkanlığımıza bekleriz.' diyerek AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı'nda toplumun her kesimine açık bir şekilde düzenlenen halk günlerine vatandaşların katılımına teşvikte bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Çetin Gaziantep AK Parti Yerel Toplum Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title