Haberler

AK Parti'de Kadın Girişimcilere Eğitim

AK Parti Antalya Kadın Kolları Başkanı ve diğer kadın üyeler, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomi İşleri Başkanlığı öncülüğünde, "Proje Döngüsü ve Kadın Girişimciliği” eğitimine katıldı.

Ak Parti Antalya Kadın Kolları Başkanı ve diğer kadın üyeler, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomi İşleri Başkanlığı öncülüğünde, "Proje Döngüsü ve Kadın Girişimciliği" eğitimine katıldı.

AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu'nun katılımıyla düzenlenen eğitimlere, AK Parti Antalya Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, ilçe kadın kolları başkanları ile kadın girişimciler katıldı.

Antalya'nın 19 ilçesinden 80 girişimci kadının katılımıyla üç gün süren eğitimler, alanında uzman isimlerce verildi. Eğitimlerde kadınların yeni projelere adım atarken dikkat etmesi gereken hususlar, kadın kooperatifleri, devletin sağladığı hibe destekleri ve proje aşamaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Esra Özkoç, AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkanlığı'nın kadın girişimci sayısını arttırma ve kadınları destekleme konusunda çok önemli bir çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti.

Kadınların üstlendiği tüm görevleri başarı ile gerçekleştirdiklerinin altını çizen Özkoç, "İş hayatında da kadınlarımızın önünü açacak, onları kendi işlerini kurmaya teşvik edecek çalışmalar devletimiz tarafından sağlanıyor. Bizlerde bu hakları ve imkanları kadınlarımıza anlatmak onlara yol göstermek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda kadınlarımıza sunulan eğitimlerden oldukça memnunuz. Eğitimlerin sonunda kadınlarımıza katılım sertifikaları verildi. AK Partimiz kurulduğu günden bu yana her zaman kadınlara gereken değeri vermiş vermeye de devam ediyor. Kadınlarımızın siyasette olduğu kadar iş hayatında da aktif olması için çalışmaya devam edeceğiz." dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Jülide İskenderoğlu AK Parti Antalya Yerel Haberler

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 31 Mayıs Yalı Çapkını 72. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Kurban Bayramı'nda yapılacak ibadetler neler? Bayramın 1. günü hangi ibadetler yapılır? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title