Haberler

AK Parti Arnavutköy'den piknik programında örnek yarışma: Mesire alanından 50 çuval çöp toplandı

Güncelleme:

AK Parti Arnavutköy'den piknik programında örnek yarışma: Mesire alanından 50 çuval çöp toplandıİSTANBUL Arnavutköy'de 'Yüz Yüze 100 Gün' projesi kapsamında bir araya gelen AK Parti Arnavutköy teşkilat mensupları, düzenledikleri piknik programının ardından çöp toplama yarışması düzenledi.

AK Parti Arnavutköy'den piknik programında örnek yarışma: Mesire alanından 50 çuval çöp toplandı

İSTANBUL Arnavutköy'de 'Yüz Yüze 100 Gün' projesi kapsamında bir araya gelen AK Parti Arnavutköy teşkilat mensupları, düzenledikleri piknik programının ardından çöp toplama yarışması düzenledi. Sürpriz yarışmaya katılanlar ise 50 çuval çöp topladı.

AK Parti Arnavutköy İlçe Teşkilatı 'Yüz Yüze 100 Gün' projesi kapsamında Arnavutköy'de teşkilat mensuplarını bir araya getirdi. Gün boyu devam eden bir dizi etkinliğin yer aldığı piknik organizasyonunda binlerce parti üyesi eğlenceli vakit geçirdi. Programda çocuklara özel ikramlarda bulunuldu ve yarışmalar düzenlendi. Düzenlenen yarışmalarda birinci olan çocuklara ise hediyeler verildi. Program parti yöneticilerinin sürpriz bir yarışma daha yapması ile gün sonunda son buldu. Örnek yarışma da 50 poşet çöp toplandı, en fazla çöp toplayan İrem Ecrin Özkan'a hediye verildi. Gün boyu devam eden organizasyonda çocukların ve katılımcıların yanı sıra meclis üyeleri ve siyasi parti yöneticilerinin de yarıştığı halat çekme yarışmasında eğlenceli görüntüler ortaya çıktı. Yarışmayı parti yöneticileri kazanırken meclis üyelerinin zorlu yarışı da görüntülendi.

"Kimsenin haberi yok ama örnek bir proje ile bitireceğiz"

Düzenlenen program ile ilgili konuşan AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, "Bugün İmrahor Mesire Alanındayız. AK Partimizin de 21. Kuruluş yıl dönümü aynı zamanda bugün ve bu nedenle çok önemli. Bugün bir piknik organizasyonu düzenledik ve bütün kademelerimizle buradayız. Burada piknik şölenimiz devam ederken çeşitli organizasyonlarımız oldu, yarışmalar, oyun parkları gibi ödüllü yarışmalarımız oldu. Bugünün anlamı çok büyük yeşile ve doğaya AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın ne kadar önem verdiğini biliyoruz. Biz bugün burada sürpriz olarak arkadaşlarımıza daha belirtmedik ama çöp toplamayla alakalı bir sosyal farkındalık projesi yapacağız ve en çok çöp toplayana sürpriz bir hediyemiz olacak. Ben katılan tüm vatandaşlara ve parti mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arnavutköy Teşkilat Hisarcık Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title