Haberler

AK Parti Akçakoca İlçe Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Akçakoca İlçe Divan Kurulu toplantısı, Öğretmenevi konferans salonunda yapıldı.

AK Parti Akçakoca İlçe Divan Kurulu toplantısı, Öğretmenevi konferans salonunda yapıldı.

Akçakoca İlçe Divan Kurulu toplantısına, Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Osman Çakır ile AK Parti İl yönetim kurulu üyesi ve Akçakoca koordinatörü Selçuk Sönmez'in yanı sıra, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk, İl Genel Meclisi üyeleri Ayfer Yılmaz ve Dursun Çakır, AK Parti belediye meclis üyeleri, Partinin ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları ile köy ve mahalle temsilcilerinden oluşan 40 civarında partili katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı İbrahim Bilgin yaptı. Bilgin, toplantıya katılımda bir düşüş yaşandığının açık olduğunu ifade ederken, bu olumsuz durumdan çıkaracakları sonuçların mutlaka olacağını söyledi.

İbrahim Bilgin'in ardından konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan İGM üyesi Dursun Çakır, köylerde yaptıkları asfaltlama ve kilit parke çalışmaları üzerine rakamlar vererek, bu çalışmalarda ve özellikle muhtarların özel taleplerini karşılama noktasında, partinin köy temsilcilerinin daha fazla görev almaları gerektiğinin altını çizdi.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, iki ay gibi bir kısa sürede ilçede yaptıkları çalışmaları anlattı. Kamuoyunun yapılan çalışmaları taktir ettiğini belirten Yemenici, vatandaşla iletişimi hiçbir zaman kesmediğini ve not bırakılan bazı aramalara telefonla geri dönmesinden ilçe halkının çok memnun olduğunu sözlerine ekledi.

Daha sonra toplantı basına kapalı olarak devam ederken, ilçe divan kurulu toplantısında her iki milletvekilinin birer konuşma yapacağı edinilen bilgiler arasındaydı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cüneyt Yemenici Akçakoca Ak Parti Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title