Haberler

AK Parti Adayı Adnan Yılmaz, Ateş Püskürdü

AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Adnan Yılmaz, CHP'li Çiğli Belediyesi'nin Çiğli'deki belediye ait arazileri birbir sattığını, bunun en son örneğinin de Ataşehir Mahallesi'nin göbeğindeki trilyonluk eski şantiye alanı olduğunu belirterek, "CHP zihniyeti Çiğli'yi parsel parsel satıyor.

AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Adnan Yılmaz, CHP'li Çiğli Belediyesi'nin Çiğli'deki belediye ait arazileri birbir sattığını, bunun en son örneğinin de Ataşehir Mahallesi'nin göbeğindeki trilyonluk eski şantiye alanı olduğunu belirterek, "CHP zihniyeti Çiğli'yi parsel parsel satıyor. Birilerinin buna mutlaka 'dur' demesi gerekiyor. Buna ancak AK Parti 'dur' diyebilir. Hemşehrilerimden Çiğli'ye sahip çıkmalarını istiyorum" dedi.

Çiğli Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Ataşehir mahallesi'ndeki şantiye tesislerini Harmandalı'da inşa edilen yeni binaya taşırken, 3 bin dönümü imara uygun 6 bin 800 metrekarelik eski şantiye arazisini satılığa çıkardı. Araziyi ihale ile Ulusal Yatırım Danışmanlığı adlı şirket, edinilen bilgilere göre 4 milyon 100 bin liraya (4 trilyon 100 milyar lira) satın aldı. İhale işlemleri devam ederken, paranın önümüzdeki günlerde belediye hesaplarına geçeceği öğrenildi.

AK PARTİ'DEN SATIŞA BÜYÜK TEPKİ

Çiğli'de sessiz sedasız gerçekleştirilen satışa AK Parti'den büyük tepki geldi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Adnan Yılmaz, CHP'li belediyenin Çiğli'yi parsel parsel sattığını ileri sürdü. CHP'li Belediye Başkanı Metin Solak'a ateş püsküren Yılmaz, şunları söyledi:

"CHP zihniyeti sözde özelleştirmeye ve devletin mallarının satılmasına her defasında karşı olduğunu savunuyor, ama söylemleri başka, yaptıkları başka. Adeta halkımızla alay ediyorlar. Çiğli'yi parsel parsel satıyorlar. Büyükşehir Belediye başkanları Sayın Aziz Kocaoğlu, 'hiçbir belediye malını satmadım' diyerek övünürken, ilçe başkanları tam tersini yapıyor. Ben sadece Çiğli'den örnek veriyorum. Sayın Metin Solak, satmadık yer bırakmadı. Şimdi de güya 'modern şantiye kurduk' diyerek, işçileri ve iş makinalarını bir türlü kaldıramadıkları çöpün kucağına attı. Çiğli'nin en nadide yeri Ataşehir Mahallesi'nde, ki başkanın evi de oradadır, birkaç yıl içinde değeri 10 trilyona çıkacak 7 bin metrekareye yakın araziyi eski para ile 4 trilyon 100 milyara elden çıkarttılar. Halbuki bu arazi, AK Parti'nin gayretleriyle inşa edilmekte olan 400 yataklı Çiğli Bölge Hastanesi'ne, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne, binlerce insanımızın çalıştığı Ata Sanayi Sitemize çok yakın. Çiğli'nin gelişim alanında bulunuyor." dedi.

"SATIP SATIP İŞÇİ MAAŞI ÖDÜYORLAR"

"Çiğlimiz bu satışla çok şey kaybetmiştir." diyen AK Partili Adnan Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti:

"Tam bir mirasyedi gibiler. Çiğli'ye bir tek çaktıkları çivi yok. Sat, sat işçi parası öde. Allah'tan alın teriyle çalışan o insanların paralarını ödüyorlar da, bir işe yarıyor diye avunuyoruz. Ama bu böyle gitmez. Zira, bugüne kadar üç dönem Çiğli'yi yöneten CHP zihniyeti, satmaktan başka birşey yapmadı. Tevfik Alyanak da, merhum Ensari başkan zamanında da Çiğli'nin en değerli belediye arazileri satılarak hep borçlar ödendi, bir tek yatırım yapılmadı. Şu an oturdukları belediye binası bile benim müteahhitliğimi yaptığım konsorsiyumun Çiğli'ye inşa ettiği en modern binadır. Buradan Çiğlili hemşehrilerime bir kez daha sesleniyorum. Ne olur, 30 Mart'ta güzel ilçemizi parsel parsel satan ve satmaya da devam eden CHP zihniyetine bir 'dur' diyelim. Kendimizi olmasa da çocuklarımızın geleceğini düşünelim. Bakın AK Parti olarak Çiğli'ye 400 yataklı bir Bölge Hastanesi, bir Üniversite Tıp Fakültesi, Hükümet Konağı, Adliye Binası, müstakil Yeni Belediye Binası, bir havalanı, marinalar kazandırmak için yola çıktık. İzin verin bu iyiliği Çiğli'ye Türkiye'de yatırım üstüne yatırım yapan hizmet partisi olan AK Parti yapsın." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title