Haberler

Ağrı haberi | MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Morkoç Ağrı'da

Güncelleme:

Ağrı haber: Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ağrı'ya geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ağrı'ya geldi.

Ankara'dan tarifeli uçak ile Ahmed-i Hani Havalimanına gelen Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç, havalimanında İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ve milli eğitim müdür yardımcıları tarafından karşılandı.

Temel Eğitim Genel Müdürü Morkoç, ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ve Vali Dr. Osman Varol'u makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek ile birlikte 2022-2023 eğitim öğretim yılı başlamadan önce 15 Nisan İlkokulu, Şeref Saraçoğlu İlkokulu, Seyit Ali Onbaşı Anaokulu ve Alpaslan Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulunan Temel Eğitim Genel Müdürü Morkoç, kendisine takdim edilen çiçekleri öğretmen ve okul önünde öğrencilerini bekleyen velilere verdi. Burada veliler ile bir süre sohbet edip çocuklara çikolata dağıtan Temel Eğitim Genel Müdürü Morkoç, okullarda Uyum Eğitimi Programı kapsamında anasınıfı ve birinci sınıfları gezerek minik öğrencilerle yakından ilgilendi. Her gittiği okulda öğretmenlerle bir araya gelerek istek ve taleplerini dinleyen Temel Eğitim Genel Müdürü Morkoç, yeni eğitim öğretim yılında yürütülecek çalışmalar hakkında okul yöneticilerinden bilgiler aldı. Daha sonra İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut'u makamında ziyaret eden Temel Eğitim Genel Müdürü Morkoç, konukseverliğinden dolayı Rektör Karabulut'a teşekkür etti. Ziyaretin ardından İbrahim Çeçen Üniversitesi Osmanlı konferans salonunda düzenlenen 2022-2023 eğitim öğretim yılı değerlendirme toplantısına Vali Dr. Osman Varol, Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı. Toplantıda birer konuşma yapan Vali Varol, Temel Eğitim Genel Müdürü Morkoç ve İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek, 2022-2023 eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olması dileğinde bulundu. Toplantının ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek üretim alanlarını gezen ve okul müdüründen bilgiler alan Temel Eğitim Genel Müdürü Morkoç, daha sonra Bilim Merkezi ve Merkez Baloluk Köyünde kurulan Köy Yaşam Merkezinde incelemelerde bulundu. Günün sonunda Temel Eğitim Genel Müdürü Morkoç, Burçin Uysal Öğretmenevinde il yöneticileri ve ilçe milli eğitim müdürleri ile bir araya geldi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

milli eğitim bakanlığı Ağrı Haberler

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

Aziz Yıldırım, elini havaya kaldırmak isteyen Ali Koç'a izin vermedi

Aziz Yıldırım, elini havaya kaldırmak isteyen Ali Koç'a izin vermedi

Bakmadan Geçme

''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? GAMZE ÖZÇELİK KİMLE EVLENDİ? Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kim, nereli, kaç yaşında? LGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN? #9997 2024 LGS sonuçları açıklandı mı, tarih belli oldu mu? MEB SONUÇ SORGULAMA! BOMBA TRANSFER! Anderson TALİSCA, Fenerbahçe'ye mi geliyor? #9917 SURVİVOR YUNUS EMRE ELENDİ Mİ? Survivor All Star 2024 dün akşam (9 Haziran) kim elendi?
Erdoğan'ın 'Müjde' olarak açıkladığı yeni döviz uygulaması bugün başladı

Erdoğan'ın "Müjde" olarak açıkladığı yeni döviz uygulaması bugün başladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title