Haberler

ANDA Ekibi Muhsin Yazıcıoğlu'nu Anmak İçin Keş Dağ'ına Tırmandı

Güncelleme:

Afyonkarahisar ANDA ekibi, Muhsin Yazıcıoğlu'nu anmak için 25 Mart 2009'da uçağının düştüğü Keş Dağ'ına tırmandı.

Afyonkarahisar ANDA ekibi, Muhsin Yazıcıoğlu'nu anmak için 25 Mart 2009'da uçağının düştüğü Keş Dağ'ına tırmandı. Türkiye Geneli 698 gönüllünün Şehit Yazıcıoğlu'nu anmak için tırmanış yaptığı vefa etkinliğinde Afyon ANDA ekibi 18 gönüllüyle katılım sağladı.

Keş Dağ'ı ANDA ekibinin verdiği isimle Muhsin Dağ'ına 2100 metre yükseklikte bir vefa tırmanışı gerçekleşti. Şehit Başkan Muhsin Yazıcıoğlu dualarla ilk günkü gibi taze bir acıyla yad edildi. ANDA Afyon ekibi bir 25 Mart'ta daha Şehit Başkan Yazıcıoğlu'nun şehadete erdiği dağda onun yokluğuna üşüdü.

Vefa Tırmanışı etkinliğinin ardından Ankara'ya geçen Afyon ANDA ekibi Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nu Tacettin Dergahı'nda bulunan kabrini de ziyaret etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhsin Yazıcıoğlu Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title