Haberler

Adü Söke Meslek Yüksek Okulu'nda Mezuniyet Heyecanı

mezuniyet sevinci yaşadı.

ADÜ Söke Meslek Yüksek Okulu'nun çeşitli bölümlerinden mezun olan 200 öğrenci

mezuniyet sevinci yaşadı.

Aydın Adnan

Menderes Üniversitesi (ADÜ) bünyesinde eğitim veren Söke Meslek Yüksek Okulu ve Sağlık Hizmetleri Yüksek Okulundan mezun olan 200 öğrenci yaşamlarındaki yeni bir dönem için okullarına veda etti.

Söke İşletme Fakültesi Bahçesinde düzenlenen törene ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Kaymakam Mehmet Demirezer, Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Söke MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Helvacı ve Levent Tuna, Ticaret Odası

Başkanı Süleyman Toyran, Meclis Üyeleri, Söke Kadın Girişimciler, SÖGİAD Başkanı Mehmet Yabancı ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan Kaymakam Mehmet Demirezer mezun olan öğrencilere

yeni yaşam dönemlerinde başarı dilerken Üniversite

Eğitimi için Söke'yi tercih etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Demirezer törene katılan ve Üniversite yapımına maddi destek sağlayan Ayşe Avcı adlı hayırsevere de teşekkür etti.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu törende yaptığı konuşmada; "Her geçen eğitim öğretim döneminde yeni açılan bölümlerle öğrenci sayımız Aydın genelinde 33 bin öğrenci, 3 bin çalışanı ve eğitim kadrosu ile 36 bin kişiye ulaştık. Üniversiteye gidecek öğrencilerimizin ADÜ'yü tercihleri bizleri mutlu ediyor. Bu günlerde ADÜ'müzün çeşitli bölümlerinden ve çeşitli fakülte ve yüksekokullarından gençlerimizi uğurluyoruz. Ben hepsine bundan sonraki dönemleri için başarı dilerken onlara emek veren hocalarımıza ve ailelerini kutluyor, teşekkür ediyorum" dedi.

Törende dönem birincileri Serkan Dilemek ve İlknur Yalıkara yaptıkları konuşmalarda duygularını dile getirirlerken, öğretmenlerine teşekkür etti. Bölümlerinde birinci olan öğrencilere plaket verilirken mezuniyet belgeleri de protokol üyeleri tarafından verildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Birincioğlu Mehmet Demirezer Aydın Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title