Haberler

Adanalı Büşra Başarıya Doymuyor

Sporu ve eğitimi birarada sürdüren Büşra Baycanlar, girdiği yarışmalarda önemli başarılara imza attı.

Sporu ve eğitimi birarada sürdüren Büşra Baycanlar, girdiği yarışmalarda önemli başarılara imza attı. Büşra, son olarak dizindeki sakatlığa rağmen Germany Open Tekvando Şampiyonası'nda 3. oldu. Milli formayı da giyen genç tekvandocu aynı zamanda Balkan ikinciliğini kazandı.

Adanalı tekvandocu başarıya doymuyor. 9 yaşında tekvando sporuyla tanışan Büşra, bu spor dalında elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Girdiği tüm turnuvalarda önemli başarılar elde eden Büşra Baycanlar, sporla eğitimi bir arada götürüyor.

Sarıçam Halk Eğitim Merkezi'ne kayıtlı olarak spor yaşamını sürdüren Büşra, Spor Lisesi öğrencisi. Okul Müdürü Fahri Durmuş ve öğretmenlerinin desteğiyle haftanın 5 günü her gün 3 saat çalışan Büşra, bu spor dalında daha büyük başarılara imza atmak istiyor.

Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Denge, Büşra'nın başarılarıyla gurur duyduklarını, eğitim camiası olarak kendisinin yanında olduklarını belirterek, "Büşra diğer öğrencilere de örnek oluyor. Sporu ve eğitimi bir arada yaparak, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak spora yönelmeleri için teşvik etmiş oluyor. Eğitimciler olarak her zaman sporcunun yanındayız. Spora ve sporcuya destek vermeye çalışıyoruz" dedi.

Sarıçam Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fuat Özkan da tekvando sporunun ülkemizde son yıllarda geniş bir sporcu kitlesine sahip olduğunu, bu spor dalında genç ve yetenekli sporculara sahip olduklarını belirterek, Büşra'nın gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına inandığını dile getirdi.

Ahmet Özdağ yönetiminde çalışmalarını sürdüren Büşra Baycanlar, 24-30 Nisan tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'na sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Minikler ve Yıldızlarda 6 kez Türkiye Şampiyonu olan Büşra milli forma da giyerek Balkan Tekvando Şampiyonası'nda ikinciliğe uzandı..

Bu yıl Alanya'da yapılan Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonası'na 1500 kişi katıldı. Bu yarışmaya genç bayanlar 44. kiloda katılan ve 58 kişi arasında 2. olan, daha sonra gerçekleştirilen Milli Takım Seçmelerinde ise birinciliği kazanan Büşra Baycanlar, Almanya'da yapılan Germany Open Turnuvası'nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. Genç sporcu yaşadığı talihsiz sakatlığa rağmen kilosunda 3'üncülüğü elde etti.

Büşra Baycanlar, yıldız ve gençlerde bir çok dereceye sahip. Büşra'yı çalıştıran Ahmet Özdağ, genç sporcunun önümüzdeki dönemde daha büyük başarılar elde edeceğine inandığını, genç ve yetenekli sporcunun ülkemize uluslararası yarışmalarda şampiyonluk kazandıracağını ifade etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarıçam Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title