Haberler

Adanalı Boşnaklardan Yağcı'ya Ziyaret

Adana Bosna Kardeşlik, Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Kasım Gül ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı'yı ziyaret etti."Boşnak Böreği"nden ikram ederek, derneğin Adana genelindeki faaliyetleri ve Boşnak kültürünün...

Adana Bosna Kardeşlik, Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Kasım Gül ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı'yı ziyaret etti.

Kasım Gül ve yönetim kurulu üyeleri, ziyarette yanlarında getirdikleri

"Boşnak Böreği"nden ikram ederek, derneğin Adana genelindeki faaliyetleri ve Boşnak kültürünün yaşatılması için gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında da bilgi verdiler.

Yağcı da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek üyelerine teşekkür etti.

Kendisinin Boşnak sevdalısı olduğunu ifade eden Yağcı, "Bosna'ya gitme şerefine nail olmuş, oraya varınca kendimi sanki Türkiye'de gibi, Üsküdar'da bir mekanda gibi hissetmiştim. Bosna'da yaşanan bu olayların tek sebebi ırkçılığın Avrupa'da yükselmiş, hatta hortlatılmış olmasıdır. Bosna'da insanlık kaybetti ve katliamı adeta seyrederek çok kötü bir sınav verdi. Allah'tan dileğim, Osmanlı'nın 'Evlad-ı Fatihan' ismini taktığı Boşnak kardeşlerimize bir daha böyle acılar yaşatmamasıdır" dedi.

Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar

Yayıncı: Tevfik Işık - ADANA

Kaynak: AA / Yerel

ZİYAEDDİN YAĞCI Saraybosna Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title