Haberler

Adana'da Ertuğrul Erkişi Konseri

İstiklal Marşı'nın kabulünün 91.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla düzenlenen konserde ünlü sanatçı Ertuğrul Erkişi, konuklara müzik ziyafeti çekti.

İstiklal Marşı'nın kabulünün 91. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla düzenlenen konserde ünlü sanatçı Ertuğrul Erkişi, konuklara müzik ziyafeti çekti.

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'ndaki etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Vali Yardımcıları Adem Yılmaz, İbrahim Avcı, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, iş adamı M. Nuri Sabuncu ile çok sayıda davetli katıldı.

Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerini besteleyerek Türkiye'ye "Safahat'tan Şarkılar" isimli eseri kazandıran ve "Minik Dualar" grubuyla vatandaşların gönlünde taht kuran sanatçı Ertuğrul Erkişi, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle konuklara unutulmaz bir akşam yaşattı.

ALDIRMAZ, SABUNCU VE ERKİŞİ DÜET YAPTI

Konserin bir bölümünde Adana eşrafından iş adamı M. Nuri Sabuncu ile birlikte sahneye çıkan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, konser nedeniyle sanatçı Ertuğrul Erkişi'ye teşekkür ederek, çiçek verdi.

Ünlü sanatçı Ertuğrul Erkişi, Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile iş adamı M. Nuri Sabuncu'ya birlikte şarkı söyleme teklifinde bulundu. Sanatçının ricasını geri çevirmeyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile iş adamı M. Nuri Sabuncu, 'Havada bulut yok' adlı türküyü birlikte söylediler. Aldırmaz, Sabuncu ve Erkişi'nin düeti davetliler tarafından alkışlarla karşılık buldu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertuğrul Erkişi Zihni Aldırmaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title