Haberler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çankırı'da kutlandı

Güncelleme:

Çankırı'da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü düzenlenen programla kutlandı.

Çankırı'da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü düzenlenen programla kutlandı.

Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. 100. Yıl Kültür Merkezinde yapılan programa Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yusuf Mutlu Genç, Baro Başkanı Mustafa Deniz, ilçe kaymakamları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Çankırı valisi Abdullah Ayaz, "Toplumumuz bireylerden oluşmakta ve her birey aslında toplumumuzdaki yapıların en temel taşlarını oluşturmakta. Bu sebeple memleketimizin evlatlarının, bireylerin, vatandaşların, hiçbirinin diğerinden hiçbir farkı yok. Hepsi bizim için bir kıymet bir değer ve cenabı hakkın Kur'an-ı Kerim'de ifade ettiği gibi eşref-i mahlukat. Onun için eğer bugüne kadar kadınlarımızla ilgili herhangi bir eksiklik varsa bunların giderilmesi noktasında gayret sarf etmiş olmakla beraber varılmış olan noktanın yeterli olmadığını değerlendiriyor ve önümüzdeki süreçte de inşallah varsa eksiklik aksaklık bunların tamamlanması için arkadaşlarımızla beraber, sizlerin de desteğiyle çalışacağımızı bir kere daha teyit etmek istiyorum. Geldiğimiz nokta itibariyle aslında kadınımızın hayatın her alanında faydalanması noktasında mesafe aldığımızı, bunun sonucunda üniversitelerimizde görev yapan profesörlerimizin yüzde yaklaşık 32'sinin, büyükelçilerimizin yaklaşık yüzde 26'sının, milletvekillerimizin yüzde 17'sinin kadınlarımızdan oluştuğunu ifade etmek istiyorum. Yeterli mi değil, inşallah önümüzdeki süreçte geleneksel tanımlamaların dışında da kadınımızı toplumun her alanında her meslek grubunda hakkıyla layıkıyla görevini yaparken görmek en büyük umudumuz" dedi.

Programda konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım ise, "'Güçlü kadın, güçlü aile, güçlü toplum' prensibini rehber edinerek, geleceğin inşasına hep birlikte omuz vereceğiz. Akademide, siyasette, kamu ve özel sektörde kadınlarımızın gücünü inşallah artırmaya çalışacağız. Bu duygularla sözlerime son veriyor, tüm kadınlarımıza hayata kattıkları değerden ötürü şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahin Bayhan Çankırı Yerel Haberler

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Filenin Sultanları THY'ye isyan etti: Başka takımlara özel uçak, bize gelince ekonomi

Filenin Sultanları THY'ye isyan etti: Başka takımlara özel uçak, bize gelince ekonomi

Bakmadan Geçme

TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir? Gülşehir Belediyesi hangi parti? Gülşehir Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Gülşehir yerel seçim sonuçları! Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile mi yapılacak? Öğretmenlik atamaları nasıl yapılacak? 25 Temmuz hangi burç? 25 Temmuz'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Temmuz tarihi hangi burç olur? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi statta oynanacak? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nerede oynanıyor?
Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title