Haberler

73 Yaşındaki Kalp Hastası Kapalı By Pass ile Sağlığına Kavuştu

Medicana Konya Hastanesi’nde dünyada nadir, Konya’da ilk kez yapılan kapalı by-pass ile 30 yıldır kalp hastası olan çiftçi sağlığına kavuştu.

Medicana Konya Hastanesi'nde dünyada nadir, Konya'da ilk kez yapılan kapalı by-pass ile 30 yıldır kalp hastası olan çiftçi sağlığına kavuştu.

Operasyonun kalp çalışırken yapıldığına dikkat çeken Medicana Konya Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Özgür Mart, Konya'da ilk kez yapılan kapalı by-pass'ın işlemlerini anlattı. Kalp hastalarının aynı ameliyatı göğüs kafesini açmadan eskisine göre daha az tehlikeyle olabileceğini kaydeden Opr. Dr. Mart, "73 yaşındaki hastamız sağlığına kavuştu" dedi. Op. Dr. Mart, kapalı by-pass ile hedeflerinin göğüs kafesini açma işlemini tarihe gömmek olduğunu ifade etti.

30 yıldır kalp hastası olduğunu ifade eden 73 yaşındaki İbrahim Öz ise, sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getirdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title