Haberler

60 Sihirli Dokunuş Sanatseverlerle Buluşuyor

Küçükçekmece Belediyesi, klasik sanatların duayen ve genç ustalarını bir araya getiren "60 Sihirli Dokunuş” sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

Küçükçekmece Belediyesi, klasik sanatların duayen ve genç ustalarını bir araya getiren "60 Sihirli Dokunuş" sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

Küçükçekmece Belediyesi genç ve usta isimlerin eserlerini 60 Sihirli Dokunuş isimli sergide sanatseverlerle buluşturuyor. Her biri çalıştıkları sanat dallarının ustası olan sanatçıların yeni üretimlerini aynı zeminde buluşturmayı hedefleyen sergi, klasik sanatlar açısından büyük önem taşıyor. Ustalarla buluşma serisinin beşinci sergisi olan "60 Sihirli Dokunuş" sergisinde, minyatür, hat, tezhip, ebru, cilt, katı', çini, ahşap-sedef oyma gibi köklü sanatlarımızın nadide örnekleri yer alacak.

Klasik sanatların duayen ustalarını bir araya getiren "60 Sihirli Dokunuş" sergisinin organizasyonu Taner Alakuş Minyatür Atölyesi tarafından organize edildi. Küratörlüğünü Ceylan Harmancı'nın yaptığı sergi Küçükçekmece Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştiriliyor. Ustaları ve genç sanatçı adaylarını, sanat tarihçileri, koleksiyonerler ve sanatseverler ile buluşturacak olan sergi, 15- 22 Mayıs 2016 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

'60 Sihirli Dokunuş' Ustalarla 2016 Buluşması Sergisi'ne eserleriyle katılacak olan sanatçıların isimleri ise şu şekilde: " Abdurrahman Depeler, Ali Toy, Alparslan Babaoğlu, Arda Çakmak, Arzu Tozlu, Asiye Kafalıer Dönmez, Aydın Ergün, Ayşe Özlem Şişman, Ayten Tiryaki, Başak Çoraklı, Betül Bilgin, Davut Bektaş, Deniz Öktem Bektaş, Dilek Yerlikaya, Ebru Gülbahçe Kurban, Emel Nurhan Ogan, Faruk Taşkale, Fatma Şan, Firdevs Çalkanoğlu, Fuat Başar, Gürcan Mavili, Hakan Dağlı, Hasan Türkmen, Hüseyin Gündüz, Hüsrev Subaşı, İslam Seçen, İsmail Yiğit, Latife Aktan Özel, Leyla Arlı, Mahmut Peşteli, Mamure Öz, Memnune Birkan, Menaf Nam, Mustafa Çelebi, Nilgün Gencer, Nilüfer Kurfeyz, Nihal Tezcan, Nurten Ünver, Reza Hemmatirad, Orhan Dağlı, Sacit Açıkgözoğlu, Safiye Morçay, Salih Balakbabalar, Savaş Çevik, Selim Sağlam, Semih İrteş, Serap Bostancı Tuluk, Seyit Ahmet Depeler, Şeyma Okur, Taner Alakuş, Timur Bilir, Turan Sevgili, Yasemin Ergün, Yılmaz Eneş, Yılmaz Turan." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Küçükçekmece Belediyesi Yerel Haberler

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bakmadan Geçme

SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM? Survivor 2024 All Star'da 2. gitme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı? 6-8 EKİM OLAYLARI NE? Kobani olayları ne zaman oldu, kaç kişi öldü, olay ne? Öğretmen il içi atama sonuçları! Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 23 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title