Haberler

4. Ulusal Umke Tatbikatı Doğanşehir'de Başladı

Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) gönüllüleri tarafından gerçekleştirilen 4. Ulusal UMKE Tatbikatı Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde başladı.

Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) gönüllüleri tarafından gerçekleştirilen 4. Ulusal UMKE Tatbikatı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde başladı.

Gündüz ve gece bölümlerinden oluşan tatbikat deprem ve arama kurtarma olarak gerçekleştirilecek. İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammed Duran'ın koordine ettiği tatbikat 3 gün sürecek.

Doğanşehir Belediyesi Doğa sporları kamp alanında başlatılan tatbikatı Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Sülü, İl sağlık Müdürü Muhammet Duran ve sağlık çalışanları izledi.

Burada bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Muhammet Duran, "UMKE'ye yeni katılan gönüllü UMKE ekiplerine yönelik, teorik ve uygulamalı olarak deprem ve çökmüş bina enkazı, kazazedelere ilk yardım, toplu trafik kazalarında sıkışanları kurtarma gibi konularda eğitimler verilirken, verilen eğitimde gerçekleştirilen tatbikatlar da guruba yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte icra ediliyor. Burada tatbikatların amacı yapılan eğitimlerin yerinde tatbik edilmesidir" ifadelerini kullandı.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ise, tatbikatın önemine dikkat çekerek, UMKE'nin acil durumlarda çok iyi işler başardığını söyledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vahap Küçük Doğanşehir Malatya Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title