Haberler

4. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı

Güncelleme:

Konyaaltı Belediyesince bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Kitap Fuarı 16-25 Eylül tarihlerinde Cam Piramit Sabancı Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Konyaaltı Belediyesi'nce bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Kitap Fuarı 16-25 Eylül tarihlerinde Cam Piramit Sabancı Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 4. Konyaaltı Kitap Fuar'ının resmi açılışı 18 Eylül saat 11.00'da yine Cam Piramit Sabancı Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Kitap Fuarı'nın kısa sürede Türkiye'deki önemli fuarlar arasında yerini aldığını söyledi. Başkan Böcek, "Konyaaltı Belediyesi olarak Antalya'da bir ilki gerçekleştirdik. 'Okumak Lazım' sloganıyla yola çıktığımız fuarın ikincisini 'Akdeniz'i Yazmak', üçüncüsünü ise 'İnsanı Okumak' sloganı ile gerçekleştirdik. Fuar bu yıl 16 - 25 Eylül tarihlerinde Cam Piramit'te gerçekleştirilecek. Bütün amacımız okurlarla yayınevlerini, yazarları buluşturmak" ifadelerini kullandı.

Fuarda her kesim düşünceye ait kişilerin kitap bulabileceğini belirten Başkan Böcek, "Burada 77 stant, 66 yayınevi ayrıca 70 yazarın katılacağı, söyleşilerin ve imza günlerin olacağı bir kültür şöleni olacak. Geçen yıl ziyaretçi sayısı 123 bindi" şeklinde konuştu.

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek olan Konyaaltı Kitap Fuarı'na Ahmet Nesin, Nihat Hatipoğu, Ece Temelkuran, Nihat Genç, Uğur Dündar, Orhan Baykal, Vural Savaş, Hakan Yılmaz Çebi, Cezmi Ersöz, İpek Ongun ve Mavisel Yener, Muzaffer İzgü, Cemal Nur Sargut, Kahraman Tazeoğlu, Banu Avar, Uykusuz Dergi çizerleri, Ali Kırca, Sinan Yağmur, Ahmet Ümit ve birçok ünlü yazar, şair ve sanatçı katılacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Böcek Konyaaltı Antalya Eylül Yerel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title