Haberler

4. Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası Tamamlandı

Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “4. Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası” tamamlandı.

Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilciliği tarafından düzenlenen "4. Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası" tamamlandı.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Prof. Dr. Lütfullah Aksungur Spor Salonu'nda açılış töreninin ardından gerçekleştirilen ve 2 gün süren turnuvaya Türkiye'nin birçok illerinden katılımın yanı sıra Güney Kore, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Irak ve Bosna Hersek'ten 8 kategoride 32'si kadın, 237 erkek toplam 269 sporcu katıldı.

30 masada 35 hakemin görev yaptığı turnuva hayli zevkli ve çekişmeli geçti. Turnuvayı izleyen Adana Valisi Mustafa büyük ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, dereceye giren sporculara madalya ve kupa verdiler. Sporcularla sohbet eden Vali Büyük, dileyen sporcu, hakem ve diğer görevlilerle fotoğraf çektirdi ve başarılar diledi.

Dereceye giren sporculara ödüllerini, Vali Mustafa Büyük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Yüreğir İlçe Spor Müdürü Ekrem Ulu, Masa Tenisi Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi Musa Güner, Büyükşehir Belediyesi Sportif Organizasyon Şube Müdürü Ömer Demirel, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Meslek Edindirme Şube Müdürü Mehmet Ulaş Aktan, KKTC Merkez Bankası Başkanı Bilal San, Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, İl Temsilci Yardımcısı Ali Türemiş, Adana Veteranlar Masa Tenisi Düzenleme Kurulu Üyesi eski Milletvekili Kemal Sağ, ÇÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO)Öğretim Görevlisi Sunay Atakan, İstanbul Masterler Kulübü Başkanı Mustafa Baydemir, İstanbul İVTTA Başkanı Ferit Atabey, Bursa Veteranlar Başkanı Fehmi Yavuzer, İzmir İZVET Başkan Yardımcısı Ahmet Bitmiş, Ankara Veteranlar Başkanı Yusuf Tuna ve diğer yetkililer verdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Üniversitesi Mustafa Büyük Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title