Haberler

29 Ekim Voleybol Karşılaşmaları Nefesleri Kesiyor

Kütahya’nın turistik ilçesi Simav’da sporunun yaygınlaşması ve tabana yayılmasını hedefleyen belediyenin kurumlar ve sivil toplum kuruluşları arasında düzenlediği “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Voleybol Turnuvası”na sporseverler yoğun ilgi gösteriyor.

Kütahya'nın turistik ilçesi Simav'da sporunun yaygınlaşması ve tabana yayılmasını hedefleyen belediyenin kurumlar ve sivil toplum kuruluşları arasında düzenlediği "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Voleybol Turnuvası"na sporseverler yoğun ilgi gösteriyor.

2 gurup halinde gerçekleştirilen turnuvaya toplam 12 takım katılıyor. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait Akbaldır Kapalı Spor Salonunda akşamları yapılan karşılaşmalara Simavlılar yoğun ilgi gösteriyor.

Sporseverlerin nefeslerini keserek izlediği turnuvanın (A) Grubu'nda Yağıllar Gençlik, Simav Belediyesi, Mehteran, Simav Anadolu Lisesi, Perşembe Yareni ile Fen Lisesi yer alıyor. (B) Grubu'nda ise Dumlupınar Üniversitesi Mühendisleri, Demirciköy, Kazcıoğlu Otomotiv, Cumhuriyet, Kelemyenice ve Gümüşsu takımları yer alıyor.

Turnuvanın son gurup maçları 15 Ekim'de sona erecek. Daha sonra çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları yapılacak.

Turnuvayı kazanan takıma şampiyonluk kupası AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde takdim edilecek.

Simav'da sporu sevdirmek ve akşamları monotonlaşan yaşamı renklendirmek için turnuvayı düzenledikleri ifade eden Başkan Özkan dereceye girecek takımları sürpriz hediyelerin beklediğini bildirdi.

Spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Özkan, "Belediye olarak ilçede sporun her türlüsünün yayğınlaşması ve tabana yayılması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Göstermeye de devam edeceğiz" dedi. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

29 Ekim Kütahya Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title