Haberler

19 Mayıs Güreşlerinde Başpehlivanlığı Fatih Atlı Kazandı

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde düzenlenen ‘2. Geleneksel Karakucak Güreşleri’nde başpehlivanlığı Fatih Atlı kazandı.

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde düzenlenen '2. Geleneksel Karakucak Güreşleri'nde başpehlivanlığı Fatih Atlı kazandı.

19 Mayıs Belediyesi tarafından Nafız Kurt Spor Tesisleri'nde organize edilen güreşlere AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen, Garnizon Komutanı Üsteğmen Abdullah Tekelier, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Jandarma atlı birliklerinin de görev yaptığı güreşlere 400 güreşçi katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "15 Temmuz gecesi yaşanan bu hain saldırıdan bu yana milletimiz aslında ne olduğunu, kim olduğunu, millet olduğunu ancak idrak etti. Millet olduğumuzu anladık, kardeş olduğumuzu anladık. 19 Mayıs'ta her türlü siyasi iradeden, her türlü etnik gruptan her türlü bölgeden gelen kardeşlerimiz ile birlikte olduk. Bu birlikteliğimiz hiç bozulmasın" dedi.

Kaymakam Abdullah Şen, "15 Temmuz'daki darbe girişiminden sonra bir kez daha tescillemiş olduğumuz milli birliğimizi çok güzel yansıması olarak burada hep birlik ve bütünlük içerisindeyiz" diye konuştu.

Milletvekili Fuat Köktaş ise şöyle konuştu: "Bu tür organizasyonların huzur, güven ortamında yapılabilmesi için, ülkemizin huzur barış ve birliktelik içerisinde olması şart. Kavganın, silah seslerinin olduğu yerlerde, bomba seslerinin olduğu yerlerde, hele hele darbelerin konuşulduğu yerlerde bu tip organizasyonlardan, bu tip paylaşımlardan bu tip ortak değerlendirmelerden bahsetmek mümkün olamaz. Biz bu ülkede çok badirelerden geçtik, çok önemli dönüm noktalarımız oldu. Onun için 15 Temmuz darbe girişiminin ülkemizin dönüm noktalarından bir tanesidir. Bugün milletiyle, cumhurbaşkanıyla, başbakanıyla, yöneticileriyle, valileriyle, kaymakamlarıyla ve bir avuç yurttaşı, askeri buradan ayırırsak askeriyle polisiyle dimdik durarak bir tarih daha yazılmıştır. Bu millet tarihinde çok önemli destanlar yazmıştır ama 15 Temmuz'da demokrasi destanını yazarak Türkiye'nin altın sayfalarında altın harfleriyle yerini almıştır."

Yapılan ağalık seçimini ise 30 bin lira ile Yusuf Demir kazandı. Kıran kırana geçen güreşlerde başaltında birinciliği Emrah Kalaycı elde etti. Başpehlivanlık için 36 güreşçinin kıran kırana mücadele ettiği güreşlerde Kırkpınar güreşlerinin en iyi teknik güreşçisi seçilen Ali Rıza Kaya ile 2014 yılı Kırkpınar Başpehlivanı Fatih Atlı finale kaldı. Final müsabakasının normal süresinde pehlivanlar birbirine üstünlük sağlayamadı. Uzatma dakikalarında rakibine üstünlük sağlayarak bir puan alan Fatih Atlı, 19 Mayıs 2. Geleneksel Karakucak Güreşleri'nde başpehlivan oldu.

Dereceye giren güreşçilere ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fuat Köktaş Fatih Atlı 19 Mayıs Samsun Yerel Haberler

Benzine ve motorine indirim geliyor

Benzine ve motorine indirim geliyor

Down sendromlu çocuğa öldüresiye dayak! Yalanı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkardı

Down sendromlu çocuğa öldüresiye dayak! Yalanı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkardı

Farah Zeynep Abdullah'tan Mehmet Ali Erbil'in ekrana dönmesine tepki

Farah Zeynep Abdullah'tan Mehmet Ali Erbil'in ekrana dönmesine tepki

Bakmadan Geçme

Benzin ve motorine indirim geldi mi? Benzin ve motorin ne kadar? #128663 HEUNG MİN SON KİMDİR? Heung Min-Son kaç yaşında, nereli, hangi takımda? Heung Min-Son Fenerbahçe'ye mi geliyor? 8 Haziran hangi burç? 8 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 8 Haziran tarihi hangi burç olur? TRT1 CANLI YAYIN AKIŞI | TRT1 yayın akışında neler var? TRT 1 CANLI İZLE DİLAN POLAT CEZAEVİNDE DEĞİL Mİ? Dilan Polat evinde mi, nerede, olay ne? BENZİN İNDİRİM VAR MI? Akaryakıtta DEV indirim! Benzin motorin indirim mi var, kaç TL? YKS GİRİŞ BELGESİ NEREDEN, NASIL ALINIR 2024? TYT-AYT ne zaman, saat kaçta? YKS GİRİŞ BELGESİ EKRANI! A H5N2 virüsü nedir? A H5N2 virüsü belirtileri neler? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 8 Haziran Perşembe Survivor yeni bölüm! SINAVA GİRMEDEN ÖNCE OKUNACAK DUA! TYT-AYT sınavı öncesi hangi dualar okunur? #9997 Üniversite sınavı öncesi okunacak dualar! Dünya Sağlık Örgütü'nden uyarı! Yeni bir salgın mı geliyor? Kuş gribinde ölümcül vakalar arttı mı? 6 HAZİRAN BURÇ YORUMU | Burçları bugün neler bekliyor? AŞK, PARA, SAĞLIK , KARİYER… 6 HAZİRAN 2024 PERŞEMBE YAYIN AKIŞI! Bugün televizyonda ne var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW GELİNİM MUTFAKTA 6 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 6 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den 'Hazır olun yeni pandemi geliyor' uyarısı

Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den "Hazır olun yeni pandemi geliyor" uyarısı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title