Haberler

100 Yaşındaki 'Hatice Anne' Duygulandırdı

Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şubesi Tarafından "Yılın Annesi", Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Kültür ve Dayanışma Derneği (Yurtarder) Tarafından da "Kimsesizlerin Annesi" Seçilen 100 Yaşındaki Hatice Ceylan'a Plaket Verildi.

Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından "Yılın annesi", Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Kültür ve Dayanışma Derneği (YURTARDER) tarafından da "Kimsesizlerin annesi" seçilen 100 yaşındaki Hatice Ceylan'a plaket verildi.

YURTAYDER üyeleri, kendilerine yıllarca bakan Hatice nineyi unutmadıklarını, düzenledikleri programla gösterdi. Vali Yardımcısı Mustafa Akdoğan, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Koçak, Türk Anneler Derneği Şube Başkanı Emine Ulusoy, YURTAYDER Şube Başkanı Şerafettin Gerçekçi, yetiştirme yurdunun eski ve yeni misafirlerinin katıldığı programda duygu dolu anlar yaşandı. Vali Yardımcısı Mustafa Akdoğan'ın elinden plaketini alan Hatice ninenin oldukça heyecanlı olduğu gözlenirken, kendisine uzatılan mikrofonlara sadece "Çok heyecanlıyım. Herkese teşekkür ederim" demekle yetindi. Hatice Ceylan'ın hayatıyla ilgili bilgiler veren YURTAYDER Başkan Yardımcısı Ünal Yılmaz, o dönem yetiştirme yurdunda kalan herkesin 'Hatice anne' ile mutlaka bir anısı olduğunu belirtti. Yılmaz, "Hatice annem beni ne zaman görse, sürekli olarak yurda ilk getirildiğimde beni ilk yıkayanının kendisi olduğunu söyler. Kendisi 2 kız çocuğu olduğunu söylüyor ama unuttuğu bir şey var. Hatice annenin 500 erkek, 2 tane de kız çocuğu var" dedi.

(ATA-Y) 11.05.2008 17:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title