Haberler

Meteoroloji'den Muğla'ya Kuvvetli Yağış Uyarısı

Güncelleme:

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, yurdun büyük bir bölümünde yağış görülecek. Yağış Muğla'da kuvvetli olacak.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, yurdun büyük bir bölümünde yağış görülecek. Yağışların, akşam saatlerinde Muğla'nın kıyı kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun büyük bir bölümünde aralıklarla görülecek olan yağışların akşam saatlerinde Muğla'nın kıyı kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ile Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimleri'nin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

HAFİF BUZLANMA VE VE DON VAR

Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis ile birlikte Doğu Anadolu'nun doğusunda hafif buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerinde 2 ila 5 derece artacağı, doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı,diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Rüzgarın ise, genellikle güney ve güneybatı, zamanla kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeybatı, Güneydoğu Anadolu'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege ile zamanla Marmara'nın güneybatısında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 11

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 16

Adana : Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

Samsun: Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 11

Trabzon: Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 11

Erzurum: Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu 5

Diyarbakır: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, sabah saatlerinde puslu ve sisli 14

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Güney Ege Akdeniz Muğla Yaşam Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title